Primul Ford solar

/ Vizionări: 2024

 

Первый из «солнечных» автомобилей Ford

 

 

Compania Ford a anunțat planurile de a prezenta prima sa mașină cu panouri solare în cadrul CES International din Las Vegas. La baza conceptului nou C - MAX Solar Energi stă un hibrid C-MAX Energi, iar adăugarea panourilor solare va permite să se folosească energia soarelui pentru a conduce, fără nici un pericol pentru atmosferă.

Compania Ford a prezentat o mașină nouă cu panouri solare
Compania Ford a prezentat o mașină nouă cu panouri solare

Potrivit reprezentanților companiei Ford, energia solară acumulată în timpul zilei este suficientă pentru a oferi aceeași performanță ca și la un hibrid convențional  C - MAX Energi încărcat de la rețeaua electrică.

" Ford C - MAX Solar Energi va permite să aruncăm o privire proaspătă asupra transportului electric și surselor de energie regenerabilă", - a declarat Mike Tinski, director Ford în dezvoltarea motoarelor electrice și a infrastructurii aferente.

Conceptul Ford C - MAX Solar Energi, potrivit producătorului, va fi capabil să se depășească aceeași distanță ca și la un C - MAX Energi convențional (până la 1000 km), inclusiv până la 35 km doar pe energie electrică. În plus, mașina poate fi încărcată de la rețeaua electrică obișnuită.

Decizia dacă conceptul C - MAX Solar Energi va fi lansat în serie se va lua după testarea vehiculului în condițiile de drum, care va începe imediat după încheierea expoziției internaționale CES.

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137