Prisaca unică din Crimeea!

/ Vizionări: 7344
Tag-uri: ,

УНИКАЛЬНАЯ ПАСЕКА В КРЫМУ!

 

În satul Divnoe, raionul  Belogorsky din Crimeea, în cea mai ecologică zonă din peninsulă, este situată prisaca lui Savin, cea mai mare din Europa.

Urme de o cetate foarte mare, veche. Tepe-Kerman, Crimeea. (Foto)
Urme de o cetate foarte mare, veche. Tepe-Kerman, Crimeea. (Foto)

Prisaca are mai mult de 1.100 de colonii de albine. În spatele căreia este situată rezervaţia naturală Kubalach, unde cresc pînă la 100 de specii de plante medicinale, de unde şi colectează mierea albinele lui Vyacheslav Savin.

Stupina este cunoscută nu numai pentru dimensiunea și volumul produselor apicole, dar și datorită tehnologiei unice de tratament al bolilor. Destinaţia stupinei vizează colectarea și utilizarea medicamentelor patentate pe bază de albine.

Pe teritoriul prisacei sunt construite case patentate, în care persoana primește tratament, situat direct pe stupii cu albine. În fiecare casă există aproximativ 1,2 milioane de albine, care sunt gata să-şi împărtășească cu pacienţii energia. Aceste sesiuni sunt o parte integrantă a unei tehnici unice a lui Savin. Nu este un contact direct al pacientului cu albinele, ci doar este situat pe partea de sus a stupului și albinele sunt în interiorul acestuia.

 

УНИКАЛЬНАЯ ПАСЕКА В КРЫМУ!

УНИКАЛЬНАЯ ПАСЕКА В КРЫМУ!