Privind măsurile pentru a depăşi a depăşi criza globală a civilizaţiei

/ Vizionări: 5138

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

O scurtă analiză a situaţiei

ecovillage Acum, fără o pauză în lume laminate la cald şi mai mult nou val mai multe crize globale: criza alimentară, criza energetică, criza financiară, criza economică, criza de mediu. Este evident că toate acestea sunt manifestări ale unui proces de management greşeli avalanşă unică de comunitatea internaţională ca un întreg.

Simplul fapt suficient: în vremuri grele pentru societatea ar fi logic la toate suflece manecile noastre şi să lucreze împreună pentru a depăşi dificultăţile pe care strămoşii noştri au de multe ori a lungul istoriei. Astăzi vedem ceva cu totul diferit: concedieri în masă, creşterea şomajului, suspendarea de producţie - şi cel mai important pentru a asigura binele societăţii: agricultură, construcţii, producţie de bunuri de consum. Adică există un răspuns inadecvat al guvernului de la dificultăţi.

Un alt fapt: nu mai prestigioase la propria muncă productivă. Realizarea de excelenţă în producţia de pâine sau o antena de satelit nu mai este percepută ca un succes în viaţă, dar achiziţionarea de avere fără să publice nici un beneficiu real, nu mai era ruşinos, şi a devenit un simbol al succesului. O astfel de stare a societăţii nu poate fi susţinut, astfel încât criza a fost inevitabilă, şi în ce măsură globalizării au făcut-o lume.

Deoarece criza este sistemică, afectează numai aspectele economice şi financiare nu, dar, de asemenea, morale, ideologice, permisiunea nu poate fi pe cale de evoluţiile privat. Ieşirea din criză globală necesită o schimbare în fundamentele civilizaţiei. Într-o societate trebuie să creeze un germene de un alt tip de societate - a spaţiului social, bazat pe principiile de armonie, cooperare şi asistenţă reciprocă. Acesta trebuie să fie protejate de stat de influenţa sistemului existent. Acest germeni de o societate nou poate fi o soluţionare a moşii de rudenie. Un RT ar putea prelua funcţia de regiune-motor în care proiectul-pilot privind ieşire şi o criză civilizaţii globale, prin crearea unor ancestrale case de masă.

Ce patrimoniu?

Patrimoniu - un teren de 1 ha, statul a trecut o familie sau cetăţean în bucuria de viaţă, cu dreptul de transfer prin moştenire, care prevede familie cu toate necesitatile: locuinţe, nutriţie, apă, combustibil, îmbrăcăminte, etc Diferenţa dintre mosia familiei din gradina, gradina, etc că acesta a creat o auto-replicare biologice sistem complet, care nu va necesita multă muncă pentru întreţinerea acestuia. Solului pentru o gradina de legume este tratat superficial - fără rezervor recurs. îngrăşămintelor chimice şi a pesticidelor nu sunt utilizate. Lemn (nu mai puţin de 1 / 3 din parcela) şi garduri vii nu-i protejează numai mosia din vânt, şi fertiliza solul de frunze căzute, şi să creeze condiţii pentru existenţa unor insecte benefice şi păsări, aerul este saturat cu polen şi esteri de nutrienţi. Iaz în detrimentul capacităţii de căldură mare de apă dintr-netezeşte fluctuaţiile sezoniere de temperatură şi de zi cu zi, dar, de asemenea, contribuie la roua pentru plante udare. Cedru, odată plantată, va oferi o nutriţie adecvată pentru multe generaţii din familia de sute de ani. Importanţa ei şi piatră, şi în pantă, şi multe alte elemente naturale. Dar elementul principal coloana vertebrală a patrimoniului tribale este o persoană care creează un secol de viaţă spaţiu pentru el şi familia lui. Ceea ce nu produce mosia familiei - electrocasnice, transport, instrumente şi mai mult - se poate obţine în schimb pentru produsele fabricate. Ideea de a mosia familiei descrisedupă cum este detaliat în seria cartea Maigret B. "Cedrii Sunători ai Rusiei" şi are deja milioane de adepţi, de decontare din casele ancestrale sunt în aproape fiecare regiune din Rusia, Ucraina, Belarus şi alte ţări CSI, precum şi în ţările baltice şi Europa de Est.

Program de ieşire din criză prin crearea de case masive ancestrale
crearea mai mare parte a caselor de rudenie ar rezolva problema şomajului, oamenii pot lucra în casele lor ancestrale şi să ofere toate măsurile necesare pentru ei înşişi şi propria familie şi în mod constant. Istoria ne spune că familia a avut o grădină mare, cu experienţă orice revolte sociale. Astfel, dependenţa dintre fondatorii casele ancestrale din sistemul financiar global şi provocate de necazurile ei ar fi minim.

Femeile care primesc nutriţie adecvată şi să aibă un spaţiu de locuit armonios, da naştere la mai mulţi copii, şi anume casele crearea masa de rudenie pentru a ajuta la depăşirea crizei demografice. Pentru a iubi şi de a proteja ţara lor, marea lor patrie, o persoană trebuie să prima dragoste de origine mici - un colţ al lumii, a dezvoltat mâinile strămoşii săi. Astfel, imobiliare strămoşesc contribuit la creşterea de patriotism, renaştere a interesului în tradiţiile populare şi în lume în schimbare ale consumatorilor cu privire la sociale şi de active.

casele ancestrale - baza civilizaţiei tipul de nutrienţi, care vizează cooperarea cu natura, în loc de violenţă împotriva ei, care este caracteristică a civilizaţiei de astăzi tehnologice. Amploarea crizei care a lovit omenirea, arată că schimbarea tipului de civilizaţie este inevitabilă.

Ce ai nevoie pentru a începe crearea în masă case de rudenie?

: 1. Noi, prin urmare, sugerează că pilotul RT regiune pentru dezvoltarea de proprietăţi pe teritoriul Federaţiei Ruse.

2. Ar trebui să existe o lege defineşte statutul juridic al mosia familiei ca teren apartinand genului şi nu este probabil să fie desprinse de la el în vreun fel - fie prin vânzare sau prin confiscarea de către instanţa de judecată, inclusiv datoriile. (De amenajare a spaţiilor de viaţă pentru sute de ani, o persoană trebuie să fi sigur că acest teren va aparţine numai la familia lui. Ca un precedent pentru cei mici de nord în legea defineşte "Pământ strămoşesc").

3. case ancestrale nu trebuie să facă obiectul orice fel de impozite (pe teren, proprietate, utilizarea resurselor naturale, etc), precum şi produsele realizate în casele strămoşesc, nu ar trebui să fie impozitate. (Statul este profitabilă din cauza taxelor de şomeri, tot nu va primi, dimpotrivă - să-i plătească beneficii şi nici impozite vor permite dezvoltarea mai rapidă a caselor de rudenie. Acestea vor fi în zona economică de alt tip, atunci când problemele locale vor fi tratate cu guvernul local pe cheltuiala proprie care le duce de influenţă ale lumii a distrus sistemul financiar. Ca un precedent, produse de agricultura de subzistenta avem deja în temeiul legii nu sunt impozabile).

4. Teren pentru înfiinţarea de case de rudenie (1 ha în mărime) ar trebui să fie furnizate gratuit din rezervele de stat utilizate pentru viaţă, cu dreptul de transfer prin moştenire. Persoană ar trebui să fie posibilitatea de a alege site-ul cel mai favorabil dintre cele disponibile. Dacă aveţi bani, el poate cumpara terenuri pentru a crea un mosia familiei de lângã proprietarii prezenta de-al lor şi transferul lui la statutul de imobiliare tribale. Interdicţia de construcţie în zona de protecţie de apă pentru bunuri de familie ar trebui să fie eliminate. (Strămoşii noştri au întotdeauna stabilit de-a lungul râurilor şi lacurilor, şi se concentrează pe stabilirea unei perioade de lungă durată de viaţă spaţiu pentru un fel de nu va permite creatorilor de la casele de rudenie dăunează mediului şi vecinii săi). Singura condiţie pentru obţinerea terenului şi statutul mosia familiei ar trebui să fie primit de formare în bazele de bunuri o familie (cupm mai jos)

5. În componenta regională de învăţământ trebuie să introduceţi un subiect "case Bazele de rudenie", care ar trebui să includă următoarele secţiuni:
- Juridic şi bazele instituţională a unei case şi comunităţile ancestrale de la casele de rudenie, de bază de afaceri;
- Activitatea economică din mosia familiei: constructii (casa, acareturi, iaz, puterea de mici dimensiuni), meşteşuguri şi artizanat, agricultura şi furnizarea de produse alimentare;
- Omul şi natura - de bază de auto-vindecare holistică sistemelor biologice (biocenozelor);
- Domostroy: dragoste, casatorie, familie, copii (concepţie, care poartă, de naştere, de hrănire, educaţie, educaţie);
- Culturii populare festivă (dansuri, cantece, jocuri, tradiţii, folclor).
De asemenea, pentru crearea de mosia familiei de formare pentru a fi utilizate posibilitatea de alt program de studii şcolare lucruri (biologie, literatură, bazele statului şi dreptului, muncii, etc)

Pentru adulţi, acest program ar trebui să fie aceeaşi în aplicare pe baza de universităţi şi centre de formare profesională cu participarea a Ministerului Muncii şi ocuparea forţei de muncă. Se face prin cursuri prin corespondenţă. Pentru a pregăti profesorii pentru a utiliza experienţa din casele de Dezvoltare Academia ancestrală a Academiei de Management în conformitate cu Preşedintele Rusiei. Aceste unităţi de învăţământ şi centrele vor face schimb de creatori de moşii de rudenie. Formarea iniţială trebuie să fie liber (obligatorii), următoarea - sunt posibile pe bază de comision.

6. Un mecanism economic important ar trebui să fie de construcţie a infrastructurii imobiliare strămoşesc (casa, iaz, ei bine, hozpostroyki etc) de încredere companii de constructii (ca o opţiune: în N. Chelny - Chelnystroyremont ", Kazan - Kulonstroy") în schimbul de proprietate pentru viitorul oraşului colonişti. Acest lucru va fi inclus în cadrul acţiunii "de capital" de colonişti, domeniul de aplicare ar crea locuri de muncă pentru construirea complexe, noi, şi pentru coloniştii înşişi, în primul rând. Când suprafaţa podelei în zonele urbane, va facilita soluţie a problemei locuinţelor. Desigur, întregul proces ar trebui să fie monitorizat cu atenţie, şi transferul unui contractant apartament oraş apar doar după îndepărtarea finală de colonişti în conacul lor ancestrale. Monitorizarea ar trebui să fie efectuate în comun de către stat şi moşii creatorii organizaţie publică de rudenie. (A se vedea mai jos)

7. Tatarstan creatorii organizatie republicana case de rudenie (creat prin combinarea de suporteri existente organizaţii case de rudenie) ar combina eforturile lor şi să contribuie la toate aspectele programului, precum şi ocupa cu vanzari de aşezări - organizarea de târguri, magazine, inclusiv furnizarea de produse ecologice în străinătate. De asemenea, în îndatoririle ei ar trebui să includă interacţiunea cu autorităţile, instituţiile academice şi alte organizaţii, de dezvoltare şi de detaliere a acestui program.tartaria.ru