Privire la acest proiect, Saint-Exupery şi medicina populara.

/ Vizionări: 4896

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

profil Amintiţi-vă de "Micul Prinţ", de Saint-Exupery: "Planta este frică de proiecte! Care este complexitatea acestei flori ... "În corpul natura noastră nu mai puţin complicată. Cele mai multe răceli începe cu oprire hipotermie. Ca o consecinţă afectează ale tractului respirator superior, în primul rând nazofaringe. Dacă timpul nu începe un tratament, pot exista complicatii, cum ar fi gripa şi ARI. Toate aceste probleme pot fi evitate dacă se intareasca sistematic corpul dumneavoastră.

Dar dacă totuşi capturat de boală nostru?

Cel mai accesibil şi mai sigur mod de a trata răceli, gâtul inflamat şi gripa, ofera medicina traditionala - medicament pe bază de plante sau de fitoterapie, care permite corpului să folosească resursele sale interne. Plante medicinale afecta mai moale decât drogurile sintetice, rareori cauzeaza alergii.

Va oferim cateva retete din plante medicinale pentru prevenirea şi tratarea racelilor.

Într-un testate eficient mod de-rece - fierte de cartofi de sămânţă sniffing.

Când tuse, ajuta mandarine coji de supă. În primăvara anului beţi suc de mesteacan bună şi lapte.

Când se amestecă sucul de start, angină pectorală plante Kalanchoe în jumătate cu apă şi clătiţi această soluţie de mai multe ori pe zi gât.

Cu gripa si raceala sunt de lamaie ulei de utile.
Pregătiţi-l:
1 lamaie pentru a pune în 1 minute în apă fierbinte, apoi cu coaja de carne tocată, se amestecă cu 100 g de unt si 1-2 linguri de miere. Păstra şi de a folosi ca untul regulate.
Înainte de a utiliza orice bază de prescripţie medicală recomandăm să consulte un medic si de a invata despre contraindicaţii.

Prin Polina Pavlova
http://www.l-navigator.ru/ln_n.php?act=c&page=1992&cat=6