Proaspete piele

/ Vizionări: 4974

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

var În primăvara şi vara zile, cosmetice citric este un avantaj real pentru frumusetea noastra.

PERSOANA. Îngust porii albi si purifica pielea ta va ajuta masca de suc de lamaie, faina de ovaz si miere. Jumătate ceaşcă miere, 2 linguri suc de lamaie si 2 linguri de fulgi de ovăz, se amestecă bine şi se aplică pentru a curăţa pielea pentru 20-25 de minute, apoi clatiti cu apa calduta.

Organism. Două sau trei ori pe luna face coaja de lamaie. Pentru a face acest lucru, sucul şi coaja de un praf de lămâie, se aplică pe un burete umed si frecati organism. Acid de suc de lămâie pentru a curăţa şi înălbitor pielea, şi uleiuri cuprinse în celulele coaja dă umiditate.

Părul. Amestecă sucul de ulei o lamaie cu două linguri de masline extra virgin. Se amestecă Frecaţi în scalp şi pus pe capac de plastic. După 30-40 de minute clatiti masca folosind sampon. Această procedură este bun pentru colorarea părului supra-uscate şi uscător de păr.

Cuie şi. Fiecare zi unghiilor masaj placa cuticulele cu o felie de lamaie. Citrus întoarce Masaj cuie, frumoasa culoare roz sănătoşi, va face suprafaţă netedă şi pentru a preveni friabilităţii şi fragmentare.

vedrussa.org.ua