Problema locuinţelor în Rusia va decide vile.

/ Vizionări: 7208

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dmitri Medvedev Constructii de case de lemn are perspective bune în Rusia, dar ar trebui să dezvolte în cazul în care există oportunităţi de a face acest lucru, în funcţie de prim-vicepremierul Dmitri Medvedev.

Din lemn de constructii - super simplu, mai ales pentru acele domenii în care pădurile sunt multe ", - a spus Medvedev. Potrivit lui, în partea de nord este numărul de arbori morţi, abandonat păduri care nu-l utilizaţi - o infracţiune.

"Avem nevoie pentru a învăţa cum să-l folosească, şi multe fabrici care produc pe baza unor bucăţi de lemn sau tipuri de materiale moderne, sau doar ceva din lemn masiv", - a declarat primul prim ministru adjunct.

Prin urmare, pentru aceste scopuri a fost dezvoltat de un program separat, but nu trebuie să fie global în natură, şi fiecare regiune trebuie să înţeleagă unde segment al casei de lemn şi dezvoltarea acesteia. "Doar nu transforma acest lucru într-un fetiş. Este necesar ca oamenii s-au alege ceea ce doresc pentru a avea o casa", - a cita RIA Novosti ", a spus Medvedev.


Sursa: http://www.dni.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137