Producătorilor de oţel au discutat despre problemele lor

/ Vizionări: 3008

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În statul industrial siberian Universitatea a avut loc a 3-ştiinţifice internaţionale şi practice Conferinta "probleme organizatorice şi economice de eficienţă a producţiei metalurgice." Tematica de criza economică mondială, un fel sau altul a jucat în discursurile de participanţi, este concentrat şi rapoarte individuale.

În special, directorul Institutului de reconversie profesională a specialiştilor din cadrul Academiei de Stat din Moscova şi administraţiei municipale, profesorul AM Baalbek a prezentat viziunea sa cu privire la cauzele crizei economice. Nu este de acord cu opinia majorităţii analiştilor care cred că actuala criză provocate de speculatori, profesorul AM Baalbek a constatat că motivele sale sunt reale sociale in natura, dar începutul crizei nu trebuie să fie căutat în mijlocul anului 2008, şi la sfârşitul secolului trecut, când sa prăbuşit superputeri - Uniunea Sovietică. plecării sale de pe arena politică a încetat să fie un factor de descurajare pentru alte superputeri - Statele Unite. Extinderea acesteia din urmă, în toate sferele vieţii din lume, neînfrânat dorinţa sa de a domina si a creat un dezechilibru actuale în economia mondială.

O soluţie la criza, profesorul AM Baalbek vede revenirea din Rusia, pentru a consolida influenţa acesteia asupra proceselor globale. Dar, înainte de acest lucru se întâmplă, Rusia va trebui să ia un drum lung de a deveni.

Spre deosebire de savant Moscova VJ Medicii nostru novokuznechanin. El - profesor de economie şi SibGIU de management. El stie despre problemele noastre - industriale, economice, de mediu - de la prima mână. Profesorul VJ Medicii au crezut că eficienţa de orice producţie - în absenţa contrară legilor fundamentale ale naturii, umanitate, pace. Rusia va revigora, în special prin dezvoltarea şi punerea în aplicare a ideii de case strămoşesc, patrie mici, de ombilical Pamant. Mutarea oamenii să trăiască pe terenurile lor, conversia din Rusia către ţara de armonie pură a elimina toate cauzele de crize diferite, inclusiv cele economice.

Şef al departamentului de economie şi profesor de management NA SibGIU Efimov, a prezentat un raport cu privire la opţiunile strategice de dezvoltare a metalurgiei neferoase din Rusia. În prezent, calitatea şi gama de produse Rusia se situează în urma Europa de Vest si Japonia cu China. Cele mai multe companii de oţel din Rusia au o mare uzură fizică şi lacrimă (până la 48 la sută) şi a scăzut de interes renovare (aproximativ două). Acest factorii inhibitori. Doar câteva companii, inclusiv Magnitogorsk metalurgic Combină, arată un exemplu de transformare în tehnologie de fabricaţie de înaltă, actualizare metalurgice. Acest exemplu ar putea fi baza pentru deciziile de politică publică privind dezvoltarea metalurgiei neferoase din Rusia.

În plus, conferinţa discutat probleme de investiţii în industria siderurgică, utilizarea eficientă a mai multor instalaţii de producţie, instruirea personalului tehnic pentru managementul productiei.


Tag-uri: Economie
Subiect: Conferinţa
Autor: Vladimir Vladimirov
http://www.kuzrab.ru/publics/index.php?ID=15080


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137