Produse AZ

/ Vizionări: 16674

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Terapeutice de orez Caise (caise). Oamenii de ştiinţă care au studiat condiţiile de viaţă ale unor triburi cred că longevitatea lor se explică prin consumul generos tradiţionale de caise. Total 100g. caise au asupra procesului de hematopoieza este acelaşi efect ca şi 250. proaspete ficat. Caise normaliza intestinelor, scuti umflături. Proaspete, caise coapte conţin o mulţime de fibre si saraca in calorii, sunt o buna sursa de beta-caroten - vitamina A. Beta-caroten - un antioxidant care, în conformitate cu moderne de cercetare poate preveni cancerul si bolile cardiace. (41Kkal/100g.)

Ananas (ananas). Pineapple stimulează digestia, creşterea activităţii enzimatice de suc gastric, asa ca atunci cand masă grea este recomandat să bea un pahar de suc de ananas sau mânca o felie de ananas proaspat. Ananas scade tensiunea arterială, lichefiază sânge şi împiedică dezvoltarea unui număr de boli periculoase ale sistemului cardiovascular, cum ar fi ateroscleroza, tromboza, infarct miocardic şi accident vascular cerebral. Ananas este eficace în tratarea artritei, bronşită, pneumonie, boli infecţioase şi boli ale sistemului nervos central. Ananas creste nivelul de serotonina din sânge, senzaţia de foame, dar, de asemenea, elimină excesul de lichid. Nicio şansă pentru menţinerea greutăţii corporale normale şi curăţire a organismului încurajează medicii să organizeze un singur "ananas" zi de o săptămână, timp în care mănâncă numai carne şi suc proaspăt din acest fruct. Extrem de interesant este că, fructe proaspete de ananas conţine bromelin enzima digestiva, proteine divizare. Influenţa sa este atât de puternică încât lucrează pe plantaţiile de ananas să poarte îmbrăcăminte de protecţie pentru a proteja pielea de daune. Bromelin poate distruge cheaguri de sânge în vasele şi, prin urmare, util în tratamentul bolilor cardiovasculare. De asemenea, nu există motive să creadă că acesta poate fi utilizat pentru a trata infecţii ale tractului urinar şi stagnante. De asemenea, el este capabil de a spori efectul antibioticelor. Mai ales bromelaina bune ajută să facă faţă cu peşte, carne, produse lactate si legume. somptuos mese Deci, ce se poate bea suc de ananas sau o felie de ananas proaspat gem. Acest lucru împiedică sentimentul de greutate in stomac si ajuta la digerarea alimentelor proteine mai repede. Atunci când alegeţi un ananas, uita-te la frunzele de pe partea de sus a fructelor - dacă unele dintre ele sunt uşor de scos, apoi de fructe este suficient de copt. (49Kkal per 100g.)

Portocale (portocale). Acesta conţine vitaminele A, B1, B2, PP şi oligoelemente magneziu, fosfor, potasiu, fier, dar cel mai important - de vitamina C. 150g. Orange conţine cerinţa de zi cu zi de acid ascorbic la om. afecta în mod pozitiv toate funcţiile organismului, susţine endocrine,, nervos şi cardiovasculare sistemului digestiv. Ajută pentru a scăpa de oboseală şi sporeşte şansele, stimuleaza apetitul, uşor potoleşte setea. Cuprins în phytoncides portocale posedă antibacteriene si antimicrobiene, astfel încât este recomandat pentru a accelera vindecarea. portocale Alege din greutate - decat este mai greu, cu atât mai bine. (40Kkal per 100g)

Bananelor (banana). Indieni numit de fructe de banane de paradis, o delicatesă dulce a venit din Asia de Sud, într-adevăr, de la locurile cereşti, de altfel, locuitorii din aceste ţări încă mai cred că Adam şi Eva să şarpele ispitit doar banane. Bananele contin zaharuri naturale - zaharoză, fructoză şi glucoză, împreună cu fibre. Banana are o rezervă mare de energie. Doar două banane furniza energie pentru o jumătate de oră de muncă active. Bananele contin proteine triptofan, care se transformă în serotonină. Serotonina imbunatateste starea de spirit, vă ajută să vă relaxaţi, să îmbunătăţească starea de spirit şi doar nochuvstvovat fericit. Bananele contin o cantitate bună de vitamine, dar dostonstvo lor principală - de potasiu. Bananele sunt recomandate pentru muncă intensă mentală şi fizică. Bananele curăţire a organismului a corpului si elimina umflarea, reduce nivelul colesterolului din sânge, la intarirea sistemului imunitar, ajuta la eliminarea inflamaţie a mucoasei gastrice, somn redus şi calma nervii obţine până la pozne. Bananele sunt recomandate pentru utilizare în alimentaţia pacienţilor cu diabet zaharat, hipertensiune arterială şi ateroscleroza, boli ale ficatului şi rinichilor. Datorită prezenţei de catecolamine în pastă de banane (serotomin, dopamină, etc), bananele sunt utilizate pe scară largă ca un produs dietetic în bolile inflamatorii ale mucoaselor în gură, ulcere gastrice şi ulcer duodenal, enterite cu diverse etiologii, în alimentele pentru copii. Bananele pot ajuta pe oameni renunţe la fumat. Vitaminele B6 si B12, care sunt cuprinse într-o banană, cu toate acestea, ca şi potasiu şi magneziu, ajuta organismul sa faca fata cu nicotina (89Kkal la 100g..)

Broccoli (broccoli). Acesta conţine vitaminele C, PP, K, U (vitamina antiyazvenny) si beta-caroten. Acidul ascorbic (vitamina C) în broccoli este de aproape 2,5 ori mai mult decât citrice. Sursa de minerale: potasiu, calciu, fosfor, sodiu şi fier. Acest legume nepreţuit este recomandat in special pentru persoanele cu insuficienţă cardiacă şi tulburări ale sistemului nervos. În broccoli clorofilă un efect benefic asupra compoziţiei sângelui. Nu cu mult timp în urmă, oamenii de stiinta au descoperit ca broccoli - este un excelent instrument de prevenire a cancerului de sulforafan, care ucide bacteriile care cauzează ulcerului gastric. (30Kkal per 100g.)

Aubergine (vinete) -. Principal avantaj de vânătă capacitatea de a elimina excesul de colesterol nociv, motiv pentru care nutritionistii recomanda pentru a include acest legume în dieta persoanelor predispuse la boli cardiovasculare. Vinetele sunt bogate în minerale: potasiu (normalizeaza actiunea inimii, apa-sare metabolismului, contribuie la echilibrul acido-bazic în organism), cu fier, cupru (respectiv, afectează benefic compoziţia sângelui şi a îmbunătăţi tenul). Vitamine în vinete câteva: acid ascorbic si vitamine B, dar în cantităţi mici. Nutriţionişti cred vânătă aproape cele mai bune alimente. O sută de grame de legume preţioase conţin doar uşor mai puţin de 30 kcal, în afară de vinete bogate in fibre, care este capabil de a elimina excesul de zgură şi lichide. Dar, când vinete prajite absorbi pur ulei, astfel încât produsul final al vinetelor poate fi prea îndrăzneţ. Dar, vinete va absorbi uleiul mai puţin atunci când în felii omise timp de 10 minute in apa rece. vânătă de suc are proprietăţi antibacteriene de mare, astfel încât vinete - un fel de antibiotic natural care ajută organismul să facă faţă cu diferite infecţii. Vand cele mai bune vinetele mici, deoarece Vinete conţin o substanţă numită solanina, care explică gustul lor uşor amar. În fructe coapte solanina destul de mult, şi pentru că Această substanţă este periculoasă, este mai bine să alegeţi vinete tineri. Definirea "vârsta" de vânătă poate fi pe pielea lui şi tulpină. Tulpina Brown sugerează că fătul are frustrat lung vinete proaspete nu pete maro, iar el este moale şi alunecos, iar epiderma nu trebuie să fie şifonată şi uscate. (24 kcal pe 100g.)

CHERRY (cires). Cherry conţine o mulţime de substanţe utile. antociani Pigmenţi arată asimilare de bun ca distribuite în toată pulpa fructului. O mulţime de cireşe şi fructe cumarină - substanţe care reduc coagularea sângelui. Această caracteristică permite cireşe să-l utilizaţi pentru a preveni unele complicaţii de ateroscleroză a arterelor, iar combinaţia de succes de vitamine cireşe C, B1, B6, fier, magneziu, cobalt, pigmenti - pentru nAvertisment şi tratamentul anemiei. Cireşele conţin microelemente hematopoietice: fier, cupru, cobalt, care permite utilizarea de anemie sale. Pectina ajută la îndepărtarea substanţelor deseurile de azot din organism. cireşe Flesh conţin substanţe bactericide. suc de Cherry consumate în boli mentale, artrita, ca un laxativ uşor, expectorant, potoleşte setea şi mijloace apetitului. Cireşele conţin acid ellagic, care împiedică dezvoltarea tumorilor maligne prin blocarea creşterii celulelor canceroase. Şi prezenţa boabelor Anthocyanidins reduce conţinutul în corpul de acid uric. În plus, includerea regulate în cireşe dieta reduce în mod repetat, riscul de guta. de acid ascorbic în combinaţie cu taninuri R-vitaminoaktivnymi şi pigmenţi de cireş tonifiata, întăreşte vasele capilare de sânge, reducerea tensiunii arteriale, creste rezistenta la influenţele negative, în special, la un fond de radiaţie crescut. Utilizarea cireşe scade frecvenţa şi reduce forţa de atacuri de cord. Cherry nu este recomandat pentru persoanele cu aciditate mare de suc gastric, o tendinţă de diaree, diabet, obezitate, ulcere gastrice, boli inflamatorii cronice ale plămânilor! (52Kkal per 100g.)

(Struguri). STRUGURI Strugurii sunt foarte bune consolidarea si tonifierea organismului prin normalizare a ficatului, curatarea corpului de toxine şi ajută la recuperarea după fizică şi mentală de stres prelungit. Fructe de struguri conţin zahăr, celuloză, acizi organici, acid ascorbic, vitamina B, substanţe pectice, oligoelemente, enzime. Strugurii au un efect catalizator asupra măduvei osoase, care îmbunătăţeşte funcţia de organe de sânge-formează. Struguri - o bună sursă de potasiu. Un pahar de suc de struguri conţine o rata zilnica de vitamine B, care ajuta să facă faţă cu depresia, precum şi a scăpa de acnee, matreata, face unghiile puternice şi păr strălucitor. Si vitamina C va va proteja de germeni şi de a da pielea netedă şi catifelată. Un ajutor in aceasta vitamina P, vitamina C care ajuta organismul sa asimileze. Alegerea struguri, tine minte ca puncte maro şi pigmentare - este norma, dar ar trebui să se asigure că fructe de padure au fost intact şi acoperite cu floare alba (este un semn de struguri proaspeţi). soiuri de struguri cu o piele groasă si pulpa tare, şi având racemes pierde mai bine conservate. În această lumină de culoare închisă păstrate mai mult (65Kkal pe 100g..)

Granat (rodie). Acest boabe conţine 8-19% zahăr, acid citric, tanin, vitamina C este util pentru recuperare după infecţie şi anemie, dar numai cu regularitate şi utilizare îndelungată. sucul de rodie contine mai multi antioxidanti decat orice alt seva, dar pentru a bea trebuie să fie diluat deoarece conţine cantităţi mari de acizi, care atacă stomacul şi distruge smalţul dinţilor. Util înainte de mese, deoarece poftei de mâncare creşte şi promovează digestia si stimuleaza metabolismul, curăţă organismul şi îmbunătăţeşte calitatea de sânge. (52Kkal per 100g.)

Hrisca (hrisca). Acesta este un produs dietetic utilă cu un nivel scăzut de carbohidraţi şi bogat în proteine şi fier. Şi, bineînţeles, conţine vitamine şi minerale. Intareste vasele de sange, accelereaza procesul de vindecare. Ea ajută clar organism, detoxifierea ficatului şi este util pentru constipaţie. Acesta scade colesterolul, ajută cu osteoartirite şi boli ale cavităţii abdominale. Creşte nivelul de dopamină şi ajută astfel să scape de depresie. Mănâncă hrisca Bay pentru o noapte cu apă clocotită şi mănâncă în dimineaţa, astfel încât acesta va rămâne cel mai mare număr de elemente nutritive. (295Kkal per 100g)

Pere (pere) Pear naturale bogată sursă de energie. Pear foarteitatelna şi în timp ce are mai multi nutrienti decat calorii. Pere ca plantă medicinală a fost deja cunoscut în antichitate. Acesta este bogat în substanţe bioactive. Pere conţin zahăr (glucoză, fructoză, zaharoză), vitaminele A, B1, B2, E, F, PP, C, caroten, acid folic, catechine, substanţe azotate, pectină, săruri minerale de fier, mangan, iod, cobalt şi de cupru , potasiu, molibden, calciu, taninuri, fibre. În fructoză pere decât glucoza (fructoza nu are nevoie de asimilare a acestuia în organism insulina). Prin urmare, pere utile în încălcare a pancreasului. Prin urmare, pere includ în dieta a obezităţii şi a diabetului zaharat. În conţin fructe pere uleiuri esenţiale unic, substanţe biologic active care pot îmbunătăţi de apărare ale organismului, pentru a proteja împotriva bolilor infecţioase.
Acizi organici pere consolideze procesele de digestie, pentru a îmbunătăţi metabolismul, stimuleaza activitatea ficatului şi rinichilor. Pere este recomandată utilizarea în oboseală, ameţeli, palpitaţii, rezultând în activitatea fizică sporită, precum şi lipsa poftei de mâncare, de vindecare a rănilor săraci. Acest pere, chiar netăiate, produce întotdeauna o aromă delicată, dulce. Mai puternică şi mai plăcută, miroase, asa ca este util. Mănâncă o para cu pielea, deoarece pielea de licitaţie comestibile este o sursa excelenta de fibre si contine fitonutrienti valoroase. Recomandă insistent să ia o jumatate de para pe stomacul gol. Există o pere ar trebui să fie într-o măsură şi nu pe stomacul gol, dar după o jumătate de oră, o oră după masă. După pere nu poate bea apă, în special umedă şi rece, şi există o dense de carne şi de carne (42Kkal per 100g..)

Blackberry (Blackberry). Conţine glucoză, fructoză, zaharoză, caroten, tiamină, acid ascorbic, R. vitamine C, A, K, tocoferol, substanţe pectina, acizi organici şi minerale. fructe de padure Infuzii utilizate pentru normalizarea tractului gastro-intestinal, cu pneumonie ca sudorifice, şi agent de anti-inflamatorii, în boli ale articulaţiilor şi ca un sedativ în nevroze. (31 kcal pe 100g.)

Fragaria (capsuni) de potasiu. Bogata in cupru, mangan, fier, zinc, şi conţine substanţe piktinovye şi acizi organici. vitamine esenţiale - C şi acid folic, dar există B1, B2, PP, E. căpşuni utilizate în tratamentul de neurastenie, insomnie, anemie, hipertensiune, arterioscleroza, gastrită, ulcer gastric şi tulburări de metabolism sare. (34Kkal per 100g).

Stafide (stafide). Aceasta a fost mult timp folosit în alimentaţia este bogată în potasiu şi alte substanţe valoroase. Când tuse, bronşită şi yoga sfătuiţi în 1930 Brânză înmuiată în apă timp de 45 min. Şi nu există lapte în cursul serii. Decoct de stafide cu un suc de ceapa mica in medicina populara folosit ca un instrument de încredere, atunci când tuse, răguşeală. Stafide pot îmbunătăţi plamani, inima, sistemul nervos şi chiar "furie suprimată". Recent, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia că are substanţă, inhibat cresterea bacteriilor care cauzează cariile şi afecţiuni gingivale. (262 de calorii pe 100g.)

Iaurt (iaurt).
Este bogat in proteine, sursa buna de calciu, potasiu, vitaminele B vibrante culturi, care sunt cuprinse în anumite tipuri de iaurt, stimulează sistemul imunitar. iaurt natural - un mijloc eficient de restabilire a microflorei intestinale. Este recomandat să cei care au luat antibiotice pentru o lungă perioadă de timp, care distruge orice bacterie. Iaurt, în schimb, ajută la menţinerea microflorei intestinale sanatoase din organism, fără de care intestine nu poate funcţiona normal. Iaurt este utilizat în tratamentul bolilor gastro-intestinale, colita, colecistita, tuberculoza, abcese, astm copiilor şi a altor boli piept. Pe baza unor instrumente fabricate parfum care îmbunătăţesc părului şi pielii, ajutând evitate prinTh arsuri solare. Cel mai simplu mod de a distinge iaurt natural de la "produs pasteurizat iaurt" - este de a vedea data de expirare. Ficat iaurt poate fi păstrat la frigider la o temperatură de 4-6 grade timp de câteva zile. "Produs pasteurizat iaurt" pot fi stocate pe lună, la temperatura camerei, dar nu de la el un dram de bun, doar un gust plăcut şi ajutor de foamete în unele timp. (66 kcal pe 100g.)

Kapusta (varza). Există peste 100 de tipuri de varza, dar cel mai varza. Este bogat in proteine, care sunt o sursă de aminoacizi esenţiali necesar pentru hematopoieza, creşterea şi repararea ţesuturilor, stimulează funcţiile rinichilor, glandele suprarenale, glanda tiroidă, precum şi dizolvarea şi excreţia de proteine straine. Varza este renumita pentru vitamina U, care poate vindeca ulcere gastrice, gastrită şi îmbunătăţirea funcţiei hepatice. Varza este bogata si vitamina K, necesara pentru metabolismul normal, rana de vindecare, coagularea sângelui şi formarea de os şi dinţi sănătoşi. De varză valoare special este o sursă de vitamina C, care poate fi prezentă în varză în aceeaşi concentraţie de 7-8 luni .. În plus faţă de cele de mai sus, în varza au vitamina E, B1, B2, B3, P, PP, H-caroten, provitamina D. White varza este recomandat pentru diabetici, deoarece el conţine foarte puţine glucide şi este foarte necesară pentru acidul organismului nostru lactică. Cele mai multe dintre toate proprietăţile curative ale varza, nu au fost fierte: într-un proaspăt şi murate. Când varza de cumpărare, uita-te pentru varză. Acesta trebuie să fie o greu, curat, fără pete galbene. varză proaspătă este de culoare verde şi grele pe greutate. Nu alege varza cu frunze ofilite. (24 kcal pe 100g.)

Caise (caise uscate). Acesta nu conţine multe vitamine, dar este bogat în minerale (potasiu, magneziu, fier, fosfor), precum şi glucoză, fructoză şi zaharoză. El ajută cu anemie, hipertensiune arterială şi vederii slabe. influenţează pozitiv pielii şi întăreşte părul. Ajuta la curatarea intestinelor. Caise, în procesul de fabricaţie, care nu se aplică produselor chimice are o tentă uşor cenuşie stins. Caise fault dur şi are un gust de vin. (227 de calorii pe 100g)

Lemon (lamaie). Deşi de lamaie este foarte acru de fructe, are efect contrar pe stomac - reduce aciditatea. suc de lamaie si coaja au antiseptic. Sucul de lamaie este bogat in potasiu, esenţiale pentru viaţa normală a sistemului cardiovascular şi rinichii, şi citrin, o influenta benefica asupra proceselor redox în organism, metabolismul şi întăreşte şi face pereţii elastice ale vaselor de sange. Lemon conţine o mulţime de vitamina C, care nu numai salvează de la infecţii de sezon raceala, dar elimină, de asemenea, ridurile mai devreme, vitamine B (pentru a ajuta la lupta împotriva depresiei şi insomnie, dar în acelaşi timp, elimina matreata si acnee), vitamina A (responsabile pentru vederea buna , pielea şi mucoasele), şi vitamina P (ajută organismul să absoarbă pe deplin acid ascorbic). Cele mai bune - lămâi mici, cu şmirghel fin, dar grele pentru dimensiunea sa. Nu luaţi mai multe fructe nesimţit. Faptul că lămâi sunt rareori Opdal din copac în primul an de viata. În cazul în care fructele galbene nu sunt tăiate până la iarnă, apoi începe primăvara lămâi verzi pentru a activa din nou. vara următoare vor creşte destul, va dobândi o crustă groasă, şi se îngălbeni în toamna din nou, dar pierde aproape toate vitaminele. (33Kkal per 100g.)

Morcov (morcov) boli. Utile într-o varietate de: anemie, bronşită, piele anumite boli cardiovasculare, vindecarea rănilor şi, în special pentru ochi. Cel mai bun de tot, vitamina A, conţinute în morcovi este absorbit cu grăsime. Prin urmare, legume,câştigat caroten, poate fi cel mai folosit la salate si salate, crema sau ulei vegetal. Ca o bucata profilactice de suc de morcov sau amestecat cu alte sucuri de oboseală ameliorează, imbunatateste pofta de mancare, ten şi a ochilor, slabeste efectul toxic al antibioticelor asupra organismului, intareste parul si unghiile, imbunatateste rezistenta la raceli. Cu toate acestea, moderatie in consumul de suc, ca şi în cantităţi mari poate provoca somnolenţă, slăbiciune, dureri de cap, vărsături, şi câteva alte reacţii adverse. Proaspete morcovi puteţi folosi zilnic pentru a 50-uncie într-o salata, înainte de prima masă sau condiţii de repaus alimentar, în diferite boli ale sistemului cardiovascular, TBC, astm bronşic, gastrita cu aciditate scăzută, boli de ficat, pancreas, rinichi şi multe alte afectiuni. Un bun efect terapeutic dă fiert în lapte rasă morcovi într-un raport de unu la unu cu răguşeală, tuse dureroasă, bronşită şi inflamaţia cronică a plămânilor. proaspăt preparată suc de morcovi, din cauza lipsei de fibre în ea, acţionează asupra tractului gastro-intestinal este mai moale decât dintr-o bucata sau morcovi rasi. Este bogată în săruri de potasiu şi caroten. Sucul de morcovi - o dieta unic şi medicament. (34Kkal per 100g).

Castraveţi (sucumber). Castraveţii sunt de 95% compus din apă, care conţin enzime care favorizează asimilarea de proteine de origine animală. Prin urmare, este util de a combina vas de carne cu o salata de castraveti. Castraveţi conţin vitaminele C, B1, B2, F, provitamina A, enzimele, aromele şi substanţe minerale. castraveţi Fiber stimulează funcţia motorie a intestinului. castraveti proaspeti sunt încurajate să includă în dieta de a suferi boli cardiovasculare, ficatul, rinichii, obezitate, artrita schimb, gută. Castraveţi îmbunătăţeşte poftei de mâncare, au coleretică, diuretice şi efecte laxative. Castravete - sursa foarte buna de iod, şi cele ale compuşii săi, care sunt usor de digerat de către organism. La cumpararea unui castraveţi selectaţi nici o firma cu urme de lovituri, de culoare verde bun. Ele nu ar trebui să fie prea mare. Castraveti mai mici, mai puţin de seminte, asa ca el. (14Kkal per 100g.)

Tomate (roşii). Rosii proaspete - o masă ideală de a înlocui pierderea de minerale. Ele contin potasiu (ajutor pentru inima, ajută la eliminarea excesului de fluide din organism), magneziu (ajuta organismul se adapteze la rece), fier (recomandat pentru anemie), zinc (esenţială pentru creşterea celulelor pielii, parului si cicatrizarea rănilor), calciu (oase mai puternice ), fosfor (implicat în procese metabolice). Tomate conţin cantităţi mari de acizi organici care organismul nostru necesită pentru funcţionarea normală. Tomate conţin (sume diferite), destul de o multime de vitamine - B1, B2, B3, B6, B9, E, dar majoritatea in vitamina S.V atenţia recente ştiinţifică sa axat pe o altă problemă, conţinute în tomate licopen _. Acesta reduce semnificativ riscul de a dezvolta boli cardiovasculare. Pentru salata cu rosii a adus un beneficiu maxim, sezonul acesta cu ulei de floarea-soarelui. Deoarece combinate cu licopen Grăsimile vegetale, este absorbit mai bine. Tomatele sunt tratate nu numai corpul, ci şi sufletele de lungă suferinţă. Ele sunt "gata" serotonina, numit hormon al fericirii Şi tiramină. - Un compus organic, care este transformat in serotonina, deja în organism. Acest tomate imbunatati starea de spirit. O lucrare situaţii vstressovyh ca un antidepresiv. Intrare în crom roşii promovează saturaţie mai repede şi previne atacurile "brutal" foame. Doar ţine cont de faptul că roşii "doza" este de a limita persoanele cu tulburări metabolice şi de alergii la legume şi fructe roşii. (23Kkal per 100g.)

Sparanghel (Asparagus). Sparanghelul - naturaOpţional diuretic, ameliorează de la infecţii bacteriene şi inflamaţii ale tractului urinar, şi, de asemenea, utilizate în tratamentul de edem. Sparanghelul conţine o cantitate mare de vitamina A, C, oligoelemente şi valoroase, cum ar fi fier, potasiu, zinc si bogate in fibre. Sparanghelul vă poate ajuta în lupta împotriva îmbătrânirii, deoarece conţine cantităţi mari de antioxidanţi, în plus are un conţinut scăzut de calorii şi uşor digerabilă legume. Sparanghelul conţine acid folic, ajută pentru a scăpa de oboseală şi boli de inima si antioxidantii pentru a ajuta să contribuie la reproducerea celulelor pielii noi si parul, previne aparitia ridurilor si parul gri. În sparanghel alb, apreciate de gurmanzi, este o asparagina alcaloid, care ameliorează iritaţii şi curăţă pielea (suc de sparanghel - un instrument excelent pentru peeling, de celule coji învechite, dar elimină, de asemenea, Mazola şi orogovelosti) şi vitamina PP conţinute în sparanghel în număr mare, face pielea moale si catifelat. În plus, aceasta vitamina este implicată în formarea de estrogen feminin hormoni sexuali pentru a proteja fata si de corp de la degradare. Sparanghelul este pur şi simplu necesar pentru creşterea masei musculare. sparanghel deosebirea proaspete Puteţi vizualiza şi auzul: pielea ar trebui să fie netedă, strălucitoare şi moale la atingere, ca pentru a freca alergatori una împotriva celeilalte - ei vor "chiţăit" ca sticla curat la îndemână. Cumpărare trebuie să fie ferm cu codiţe capete închise ermetic. Diametrul nu este important, iar lungimea ideala - 15-18 cm, se ţine de start, sparanghelul pot fi două zile într-un frigider la o temperatură de +1 ° C, învelite într-o cârpă umedă, şi cu utilizarea de tragere nu este necesar. (21Kkal per 100g.)

Soia (soia). Conţine proteine, puteţi calibra valoarea de proteine de origine animală şi bio-activ componente unice (lecitină, colină, vitamine B, D şi E, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, sodiu, fier). Nu e de mirare apel chinez soia Mare Bob. Soia conţine o cantitate semnificativă de zahăr, care sunt hrănite Bifidobacteria, care, la rândul său, reduce riscul de cancer si dysbiosis, scade cantitatea de bacterii nocive şi, în general, viaţa uvelichivaetmsya. Carne de soia nu contine colesterol sau hormoni, usor de digerat si nu duce la obezitate. Este gust, dar cu produse alimentare suplimentare (morcov, roşii), devine saturat cu aroma (ciuperci, această carne). În lapte de soia, nu lactoză, care provoacă alergii, a fost perfect de digerat si este recomandat pentru ulcer sau probleme gastrice. Contine proteine, vitamine si minerale. sos de soia este de asemenea util, conţine riboflavina, vitamina B6, magneziu, cupru, proteine, fier, fosfor, mangan si niacina. Există două tipuri principale de sos de soia, comercializate în afara Chinei. Acest sos de culoare maro, silnosoleny, sos alb şi nu atât de mult o sărat ascuţite. Lumina se adaugă la supe, fructe de mare şi legume gătite; în întuneric mese mai hranitoare, cum ar fi carnea de vită, raţă, carne de pui sau de porc. Chiar şi un sos de întuneric de 50%, imbunatateste circulatia sangelui, are un efect profilactic si pot încetini dezvoltarea bolilor de inima si vasele de sange, precum si bolile neuro-degenerative.
Important: Cercetarea a arătat că consumul de soia în cantităţi mari poate duce la deficit al funcţiei tiroidiene la copii şi piticirea. Soia este contraindicat la femeile gravide şi persoanele care suferă de urolitiaza. consumul de sare in exces poate provoca urticarie, rinită, dermatită, astm, bronhospasm şi diaree, colită, conjunctivită, eczeme şi alte boli. (332Kkal per 100g.)

Brânză (de brânză Farmer). Caşul este produsă prin coagularea termică a proteina din lapte şi separarea sa de ser. Aceasta proteina devine mai accesibil la impactul de enzime digestive, astfel încât brânza este utilizat pe scară largă pentru a fi corectate de putere slăbit şi bolnav copii. În caşconţine o cantitate mare de metionină esenţiale de aminoacizi, împiedica dezvoltarea de ficat obezitate. Brânză conţine o proteină din lapte complet, şi minerale, de exemplu, kalitsy si fosfor in raportul optim de 1:2. Brânză este util pentru aproape toate, cu excepţia cazurilor de anomalii renale grave sau necesitatea de a limita aportul de proteine şi calciu. (Solid 232Kkal aldine pe 100g, tv 159Kkal aldine. 100g de la,, tv.nezhirny 88Kkal per 100g.)

Mărar (marar, fenicul), cu scopul de tratament folosind plante şi fructe de marar. Cuprins în mărar: vitaminele C, D, B1, B2, caroten, minerale: fier, fosfor, calciu, potasiu. Mărar, de asemenea, include: proteine, zaharuri, flavonoide, volatile. Efectul curativ al iarba, si seminte de fenicul. Stabilit că infuzia de plante scade tensiunea arterială, dilată vasele de sânge, relaxează intestinele şi măreşte diureza. În practica clinică se recomandă perfuzie în hipertensiune arterială esenţială 1 mai şi 2 de gradul II. Efectul este atins atunci când se utilizează cu bromura de sodiu. În medicina populară, de fenicul este folosit ca un diuretic, pentru boala kmennoy renală. Acesta este larg utilizat ca expectorant, îmbunătăţeşte carminative, digestia. verdeţuri proaspete în salate utilizate pentru tratamentul astmului bronşic cardiace. Fructe de marar, sub formă de pulbere, infuzii şi decocturi utilizate în tulburări digestive, hepatice şi ale căilor biliare. Decoct de fructe este utilizat în tratamentul copiilor cu dureri abdominale. Aparent marar utilizate sub forma de lotiuni pentru boli ale ochilor şi pielii leziuni pustuloase. Din fructe de marar sunt ulei esenţial, care are proprietati antiseptice. (31Kkal per 100g.)

Fasole (fasole). Fasolea utilizate în diabet, reumatism, pancreatită cronică, nefrolitiază, ulcere şi eczeme, precum şi un diuretic. Bean are efecte hipoglicemica, diuretice şi antimicrobiene. Fasole recomandăm să mănânce la gastrita cu aciditate scăzută datorită faptului că aceasta conţinea o cantitate mare de potasiu, acesta este prescris pentru ateroscleroză şi tulburări de ritm cardiac. hipoglicemică efect de fasole este asociat cu arginina - substanţă insulin-like. Avicenna crezut fasole utile pentru piept şi plămâni. Pentru a Fasole nu puchila, el a recomandat să-l combine cu muştar, piper sau oţet şi sare. Fasole nu poate fi mâncat toate. Vârstnici este mai bine să se abţină de la aceste alimente, deoarece conţin fasole purinelor, aceasta nu ar fi acolo pentru a trata guta si nefrită. Medicii nu recomanda dieta include fasole în gastrite, ulcer gastric, colecistită, pancreatită, colită. De asemenea, utilă, fasole, şi conţine substanţe toxice care pot provoca diaree foarte severă. El nu poate mânca prime. componente toxice sunt distruse de temperaturile ridicate, astfel încât ar trebui să fie fasole fierte timp de cel puţin 10 minute. Fasole roşie în special toxice. Cu fasole legume digerat mai bine decât cu carne, pui sau peşte. În conserve de fasole stocate până la 70% de vitamine şi de până la 80% din minerale originale. Fasole va fi mai gustoasă şi mai hrănitoare, în cazul în care apa în care este gătit, de scurgere imediat după fierbere, apoi se toarnă peste apa rece. Adauga-l cu trei linguri de ulei vegetal. Sărate fasole numai după gata completă. Fasole necesitatea de a găti în apă rece, astfel încât apa abia de top care fac obiectul ei. Incendiu trebuie să fie slab. Pentru a împiedica fasole în timpul gătirii este imposibil. (292 de calorii pe 100g.)

Curmal japonez (curmal japonez). Curmal japonez de fructe au o valoare nutritivă mai mare, în principal datorită conţinutului lor de glucoză şi zaharoză. Membrii săi include, de asemenea, vitamina C, provitamina A, acid malic şi citric, bogate în fier, calciu, cupru, mangan si potasiu. Curmal japonez are proprietăţi tonice. Se îmbunătăţeşte poftei de mâncare, îmbunătăţeşte rezistenta, calmeaza sistemul nervos. Combaterea ateroskLerose şi bolile cardiovasculare curmal japonez înainte de mere, spun cercetatorii israelieni. În curmal japonez contine antioxidanti semnificativ mai mult. Deşi cupru şi zinc din mere exceleaza mai curmal japonez în conţinut şi de sodiu, potasiu, magneziu, calciu şi fier. În curmal japonez are o multime de magneziu, potasiu, beta-caroten, care protejeaza impotriva cancerului. Curmal japonez este util pentru boli de rinichi, inima. Persimmons conţin 2 ori mai multe fibre dietetice si minerale oligoelemente, decât mere. Este, de asemenea, o multime de antioxidanti. Curmal japonez este o proprietăţi diuretice şi tonice. Calmeaza sistemul nervos, măreşte eficienţa. Ea are o acţiune bactericidă împotriva Escherichia coli şi fân, Staphylococcus aureus. Datorita continutului ridicat de zaharuri digestibile curmal japonez nu este recomandat să folosiţi pentru obezitate si diabet. (53 de calorii pe 100g.)

Zucchini (dovlecel), vitamina. Digerabile Conţine carbohidraţi B, vitaminele PP, C (în dovlecel mai mult decât în taverne alb-fructe), caroten (mai mult de morcovi). Dovlecel este util pentru cei care vrea să piardă în greutate, deoarece este conţinut caloric scăzut şi cele care suferă de edem, deoarece lichid afişează în exces din organism, persoanele cu un ficat bolnav cu ajutorul unor enzime specifice ajute să transforme într-o formă proteine digerabile. (18Kkal per 100g.)

Afine (afine). Afine contine acizi organici, ale căror principale sunt citric, malic, succinic, quinic, oxalic şi acid lactic, vitaminele C, B-caroten. În afine o mulţime de mangan, care este necesară organismului, cum implicate în haemopoiesis. neomirtillinu Glicozide care a găsit în afine, atribuit capacitatea de a zahărului în sânge mai mici, şi, în consecinţă pentru a trata anumite forme de diabet. Afinele sunt recomandate şi inflamaţii ale rinichilor, cum ar fi pielonefrite. În afine au substanta speciala - oksikumariny care posedă capacitatea de a reduce coagularea sângelui, şi, prin urmare, afine util pentru prevenirea tromboza, infarct miocardic. Afinele contin antioxidanti care protejeaza celulele impotriva daunelor. Acesta este un excelent mijloc de încetinire a îmbătrânirii. Neyrospetsialisty, de asemenea, cred că afine "fructe de padure pentru creier. experimente trecute la rozătoare au arătat că aceste creaturi în a cărui dietă a fost inclusă afine, sunt mult mai active şi manifeste spirit mult mai mult. În afine o mulţime de pectina, care scade nivelul de colesterol din sânge. Afine conţine mirtillin vopsea, care inhibă creşterea de germeni patogeni. O cantitate mare de vitamina C si fier contribuie la formarea de sânge. În plus, afine contin acid ellagic, îndepărtarea catalitică a corpului de otrăvuri. (44Kkal per 100g.)

Prune uscate (prune uscate). Unul dintre cele mai utile fructe. Este foarte eficace în stadiile precoce a bolilor cardiovasculare, a tensiunii arteriale, reglează metabolismul şi ale tractului gastro-intestinal. Conţine o dată şi jumătate mai mult decât de potasiu banane, şi anume, sprijină perfect bilanţul de apă-electrolitic, funcţia renală şi eficienţă. Benefice pentru piele, ajută în lupta împotriva cancerului. încetinirea semnificativă a creşterii de bacterii nocive. Alegeţi prune cărnoase, uşor elastică, cu un luciu uşoară. gust rânced de fructe cu nuanta de maro-cafea şi gust dulce de prune prelucrate în mod adecvat, cu un pic acru. (242 de calorii pe 100g)

Spanac (spanac). Spanac conţine o cantitate record de vitamina K, care afectează puterea de oasele noastre. Spanacul contine, de asemenea, fitoveschestva, reducând riscul de orbire. Pentru spanac conţinutul de proteine decât toate legumele, al doilea doar de mazăre verde şi păstăi tinere de fasole. Spanacul contine aproape toate vitaminele cunoscute şi este bogat în săruri minerale. Spanacul - este o sursa excelenta de fier, care este chaStu hemoglobinei, furnizarea de oxigen pentru celulele corpului şi este parte a sistemului responsabile de metabolizarea şi producţia de energie. Recomandat in special pentru femei, copii şi adolescenţi. În plus, spanacul este foarte bine absorbit: acesta conţine substanţe care îmbunătăţesc activitatea pancreasului şi a glandelor salivare. Spanacul conţine un componente hardware, dar nu numai, de asemenea, cele două vitamina A si C, sunt antiosidantami. Structura de spanac include, de asemenea vitamina E, care protejeaza de la iktusa si curata arterele, şi vitamina B 12 îmbunătăţeşte sistemul imunitar al organismului. În plus, aceasta a clorofilei - un puternic agent anti-cancer, calciu si potassy. În urma studiilor recente, care a confirmat protejarea proprietăţilor de spanac de la un atac de cord si cancer, experţi consiliază consumate pe săptămână 2-3 portii de legume. (22Kkal per 100g.)

Dock (Măcriş) -. Măcriş nu numai utile şi legume gustoase, dar de asemenea bun medicament: decoct din rădăcini sale - bun remediu pentru stomac deranjat. Aplicaţi-l ca un coleretică cu icter, ficatul boli. Măcriş imbunatateste digestia şi reduce fermentarea putred în intestin. Rădăcini de măcriş conţine până la o mulţime de fier. Timp de secole, de plante folosite pentru a purifica pielea de acnee, ca un instrument în tratamentul de iritare a pielii, boli de piatră la rinichi, tulburări digestive şi sprijinul forţelor vitale. În măcriş conţine aproximativ 0,3%