Produsele cele mai utile de pe Pamant

/ Vizionări: 17064

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

cele mai bune produse alimentare
Experţii în management şi alimentaţie sănătoasă a făcut o listă a produselor de sănătate cele mai utile, indiferent de dieta sau de ţara de reşedinţă. Aceste clasament internaţional dintre cele mai sanatoase produse au fost publicate în revista "Forbes". Despre asta, ce fel de produse sunt cele mai folositoare pe Pământ - în astăzi Foto-fapt.

Oamenii au întotdeauna respectate anumite diete, tipic din aceste teritorii în care trăiesc. În unele regiuni ale lumii preferă alimente cu continut redus de calorii, în unele furaje în principal pe fructe de mare, în unele - dieta vegetariana, unii oameni prefera produse lactate, carne - produse alimentare. Singurul lucru comun cu toate aceste diete - sunt toate bazate pe alimente ecologice şi întregi de sunet cu procesare minim.

Revista "Forbes" a identificat 12 produse, pe care experţii cred că sunt mai utile pentru sănătatea umană.

1. Nuci

cele mai bune produse alimentare


Nutriţioniştii spun că de mai multe ori mananca nuci pe saptamana reduce riscul de boli ale sistemului cardiovascular.

2. Fructe de padure

cele mai bune produse alimentare


Afinele contin un pic de zahăr şi bogate in fibre. Afine imbunatateste memoria, zmeură şi căpşuni conţin cantităţi mari de acid ellagic - un antioxidant puternic, care, potrivit American Cancer Society, are proprietăţi anticancerigene.

3. Fasole

cele mai bune produse alimentare


Fasole conţin o cantitate mare de fibre, care ajută la controlul greutăţii, protejează împotriva diabetului şi, de asemenea, previne cancerul de colon şi de boli de inima.

4. Acreditat de lapte

cele mai bune produse alimentare


lapte proaspăt conţine cantităţi mari de acid linoleic - o substanţă care protejează împotriva cancerului. În plus, există o mulţime de vitamine, minerale şi bacterii.

5. Mere

cele mai bune produse alimentare


Merele sunt utile nu numai pentru dinţi, dar, de asemenea, ajuta la prevenirea cancerului pulmonar, astm şi diabet zaharat. În medie, un măr conţine cinci grame de fibre şi un set de elemente nutritive, inclusiv vitamina K, utile pentru oase. În plus, mâncând un măr, o jumătate de oră înainte de masă, va stăpîni poftele tale.

6. Varză

cele mai bune produse alimentare


Alb condus, varză de Bruxelles, broccoli - toate tipurile de varză conţin indoles, substanţe care reduc riscul de cancer. În plus faţă de vitamine, pe care le conţin, de asemenea, sulforafan, care ajută organismul să fie curăţată de substanţe chimice dăunătoare.

7. Suc de rodie


cele mai bune produse alimentare


suc de rodie, pe care oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Tel Aviv a fost dat porecla de "Viagra naturală", conţine o cantitate mare de antioxidanti. Studiile au demonstrat că scade tensiunea arterială şi încetineşte formarea de tumori.

8. Ceai verde

cele mai bune produse alimentare


În timp ce orice beneficiu ceai, ceai verde conţine o combinaţie unică de substanţe chimice cu proprietăţi anticancerigene. În plus, ajută, de asemenea, controlul greutăţii.

9. Ceapa si usturoi

cele mai bune produse alimentare


Potrivit mai multor studii, ceapa şi usturoiul ajuta la lupta diferite tipuri de cancer.

Surse:
ecoportal.ru o condiţie prealabilă pentru
RIA Novosti , Forbes , RB.ru