Produsele ecologice se dovedesc în beneficiul lor pentru sănătatea umană.

/ Vizionări: 10680

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

alimente Alimentele organice sunt mai sanatoase, deoarece contin mai multi antioxidanti care previn cancerul si bolile de inima.

Produsele ecologice - produse din toate unităţile de producţie care îndeplinesc cerinţele stricte de mediu, printre care - respingerea de utilizare a îngrăşămintelor chimice şi pesticide, regulatori de creştere, tehnici de inginerie genetică.

Timp de patru ani, biologii au crescut de fructe şi legume pe zona de 725 de acri, în cazul în care câmpurile au fost împărţite în aşa fel încât convenţionale şi organice produc crescut în apropiere. Studiul a fost condus de specialişti din New Castle / Marea Britanie / şi a primit sprijin financiar din partea Uniunii Europene.

Oamenii de stiinta au descoperit ca laptele de la efectivele de bovine organici conţinuţi% mai mari niveluri de 90 de antioxidanti decat laptele de la vacile obişnuite. În prietenos produse ecologice au fost marcate de un nivel ridicat de substanţe nutritive şi vitamine, cum ar fi de fier şi zinc. În compoziţia de culturi de plante au fost cu 40% mai mult decât în cereale cultivate în mod tradiţional, şi roşiile organice au avut un nivel dublu de flavonoizi.

Sursa: http://www.ami-tass.ru/