Produsele Viorica Cosmetic au ajuns la expoziția Cosmetics Beauty and Hair din București ©

/ Vizionări: 1270

Продукция «Viorica Cosmetic» – на выставке «Cosmetics Beauty and Hair» ©

Cel mai mare producător de cosmetice din Moldova și-a surprins clienții cu produse de calitate în cadrul expoziției Cosmetics Beauty and Hair din București.

Viorica-Cosmetic a răsfățat vizitatorii standului cu apă micelară vie din viță de vie cu ioni de argint. Această a fost pregătită chiar inainte de începerea evenimentului fară adousuri de conservanți. Tot aici a fost organizat și un Laborator Parfumeric în care fiecare doritor putea să își creeze cite un parfum personalizat din esențele de parfum propuse. În cadrul evenimentului vizitatorii au avut ocazia să participe la master-class-uri în cadrul Atelierului de produse artizanale.

Primul bloc din Bucuresti, cu apa incalzita la soare
Primul bloc din Bucuresti, cu apa incalzita la soare

Participanților li s-au pus la dispozitie ingrediente naturale și sub ghidajul cosmetologului aceștea și-au creat cite un produs cosmetic natural din uleiuri, faina din sâmburi de struguri, vitamine și uleiuri esențiale. Programul atelierului a inclus prepararea unui Body Scrub Anticelulitic, Antioxidant, Remodelare corporala și prepararea unei măști detox din spirulina. La fel în cadrul expoziției vizitatorii standului au avut posibilitatea să achiționeze Set de produse „Izvorul tinereții” format din 5 produse din seria Viorica Grapes destinate rutinei faciale zilnice în cutie pictată și semnată de pictorul Iurii Palcov.

Această ediție a fost una limitată în doar 1000 de exemplare, fiecare cutie avînd numărul său de ordine. Compania „Viorica Cosmetic” a participat pentru a treia oară la expoziția internațională Cosmetics Beauty and Hair din București.