Profeția unui savant rus: 100 de ani de răcire globală

/ Vizionări: 3444

Profeția unui savant rus: 100 de ani de răcire globală

 

Profeția unui savant rus: 100 de ani de răcire globală

 

Soarele va intra într-o fază nouă și va crea probleme planetei noastre. În următorii 100 de ani vom avea de-a face cu răcirea planetei, spun oamenii de știință ruși.

Cercetătorii ruși și-au început cercetările în acest sens citind un articol din 1976 al lui J. A. Eddy. El făcea atunci referire la legătura dintre petele solare și schimbările climatice care au loc pe Terra. Drept urmare, apar și crize economice și demografice.

Rusul Eugen Borisenkov a descoperit că planeta noastră a trecut printr-un ciclu de răcire globală întinsă pe 200 de ani, care s-a petrecut într-o perioadă care a început acum 7.500 de ani. El spune că a existat o corelație între acest proces de răcire și petele solare.

Planeta noastră se răcește si se încălzește în cicluri de 200 de ani.

În același timp, luminozitatea Soarelui se schimbă și ea, la fel și mărimea. Perioadele de încălzire globală din trecut au fost urmate de unele de răcire globală, afirmă specialiștii.

Prin aceste studii efectuate asupra Soarelui pot fi cunoscute mai bine și schimbările petrecute în natură și societate. Cu alte cuvinte, totul în viitor va depinde de Soare.

 

 

Sursa: moldovenii.md