Proiect român zeroEnergy One controlată — Eco casa inteligență

/ Vizionări: 3712

zeroEnergy One Controlled

 

FIST - organizația non-profit din România, care îndeamnă oamenii tineri talentați să li se alăture pentru a participa la promovarea a tot felul de inovații tehnologice și ecologice. Soleta zeroEnergy este cel mai recent concept de locuință dezvoltat de FIST. O eco casă de 48 m2, nu pare deloc mică sau înăbușitoare. Baia spațioasă, bucătăria, camera de zi și dormitorul se transformă într-o frumoasă casă de odihnă.

Eco-casă (Video în rusă)

În confirmare cu principiul de viabilitate a acestui proiect, putem remarca ventilația naturală, panouri solare pe acoperiș, cuptor cu o eficiență ridicată și emisii reduse de CO2 , iluminat cu LED , sistem de filtrare a apei de ploaie, care este folosită mai târziu în gospodărie. Toate echipamentele inteligente sunt controlate de unicul centru – smartphone-ul proprietarului.

Soleta zeroEnergy este o inovație arhitecturală, tehnologică și etică. Dar caracteristicile cele mai izbitoare ale designul original sunt eleganța, calitatea și funcționalitatea. Spațiul de locuit "fără pereții exteriori" este, probabil, cea mai intrigantă inovație, deoarece rezistă la sarcini mari în comparație cu proiectul convențional și demonstrează pierderi mai reduse de energie. Mulțumită designului clădirii, încăperea primește o mulțime de lumină naturală, iar "microclima" din interior este susținută de materiale și designul rezonabil.

 

Sursa


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.