Proiectul „Eficientizarea managementului deșeurilor în orașul Basarabeasca” (+Video)

/ Vizionări: 3658

Proiectul „Eficientizarea managementului deșeurilor în orașul Basarabeasca” (+Video)

Proiectul „Eficientizarea managementului deșeurilor în orașul Basarabeasca” (+Video)Proiectul „Eficientizarea managementului deșeurilor" înaintat de primăria orașului Basarabeasca la ADR Sud în primăvara anului trecut a avut sorți de izbîndă. La moment se află deja în faza de implementare. S-a inceput construcția pltaformelor unde vor fi asamblate tomberoanele de gunoi, au fost aduse primele 15 pubele si autospeciala care va transporta deșeurile.

Astfel de lucrări se efectuează în toate cele 8 centre raionale din regiunea de sud a țării printre care și raionul vecin Cimișlia, unde aproape a fost finisată construcția platformelor pentru containere. Acest proiect are ca obiectiv îmbunătățirea mediului ambiant și a sănătății populației din centrele raionale ale Regiunii de Dezvoltare Sud. Proiectul „Eficientizarea managementului deșeurilor” este finanțat integral de către ADR Sud, 99% din bani fiind alocați de Fondul Național de Dezvoltare Durabilă, costul total fiind de cca 19 mln lei, durata de implementare este de 24 de luni.

 

 

 

 

Sursa: moldovenii.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137