ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Proiectul Houston privind distrugerea Rusiei (Video în rusă)



Proiectul Houston privind distrugerea Rusiei (Video + traducere)

 

 

Traducere din rusă:


La începutul anilor 80 serviciile secrete sovietice au reuşit să obţină materiale ale aşa-numitului “Proiectul Harvard”, care se alcătuia din trei volume: " Perestroika ", "Reformă", "Sfârşit". 

La începutul primului volum se putea citi o preambulă mare, care  declara, că la marginea secolelor XX şi XXI, omenirea se va confrunta cu o criză teribilă din cauza lipsei de materii prime şi a resurselor energetice. Analiştii anglo-saxoni, ecologiştii au ajuns la concluzia că salvarea omenirii depinde de rezolvarea problemelor comune după nimicirea aşa-numitelor “Imperii ale răului”, botezate de preşedintele SUA Ronald Reagan, adică, URSS, cu declinul proiectat al populaţiei de 10 ori, şi distrugerea statului naţional.

Programul a fost conceput pentru trei perioade de cinci ani. În primii cinci ani 1985 -1990, a fost programată desfăşurarea restructurării ("Perestroika") cu "transparenţa” ei, lupta pentru socialism “cu faţa umană ", pregătirea  reformelor "de la socialism la capitalism". "Perestroika" ar trebui să fie condusă de către un lider, Secretarul general.

Al doilea volum este dedicat "Reformei", timpul ei - 1990-1995, şi următoarele obiective: 

1. Eliminarea sistemului mondial socialist.
2. Lichidarea Pactului de la Varşovia.
3. Lichidarea PCUS.
4. Lichidarea URSS.
5. Eliminarea conştinţei socialiste patriotice.

"Reforma" ar trebui să fie monitorizată de către alt lider.

Al treilea volum se numeste "Sfârşit" şi urma să fie direcţionat de al treilea lider, timpului său - 1996-2000. Acesta conţinea următoarele puncte:

1. Eliminarea Armatei sovietice.
2. Eliminarea Rusiei ca stat.
3. Eliminarea atributelor socialismului, cum ar fi educaţia gratuită şi deservirea medicală, şi introducerea unor atribute ale capitalismului: totul trebuie plătit.
4. Lichidarea unei vieţi bine hrănite şi  paşnice în Leningrad şi Moscova.
5. Lichidarea proprietăţii sociale şi publice şi introducerea proprietăţii private pretutindeni.

"Sfârşitul", în conformitate cu planurile, trebuia să fie însoţit de îngheţarea populaţiei înfometate din Rusia, construirea drumurilor spre porturile maritime, prin care bogăţiile şi materiile prime din Rusia ar trebui să fie transportate în străinătate. Din contul Rusiei, Occidentul spera să rezolve o mulţime de probleme, s-o stoarcă ca o lămâie, iar teritoriul ei “să-l dea rasei anglo-saxone”.

Vorbind în faţa Reuniunii secrete a şefilor Statului Major din 24 octombrie 1995, preşedintele SUA Bill Clinton a rezumat:

"... În ultimii zece ani, politica faţă de URSS şi aliaţii ei a demonstrat concludent eficacitatea cursei noastre, privind înlăturarea unuia din cele mai puternice state din lume, precum şi a celui mai puternic bloc militar. Folosind greşelele diplomaţiei sovietice, aroganţa excesivă a lui Gorbacev şi a anturajul lui, inclusiv a celor care în mod deschis au ocupat poziţii proamericane.

Noi am obţinut ceea, ce intenţiona să facă Truman cu Uniunea Sovietică cu  ajutorul bombei atomice.

Totuşi cu o singură diferenţă esenţială, am obţinut un adaos de materie primă, ci nu un stat distrus de atom, pe care nu ar fi uşor de restabilit.

Da, am cheltuiet pentru această sarcină multe miliarde de dolari, care sunt deja aproape recuperate ...

... În Rusia, ţara unde influenţa Statelor Unite încă nu este atât de puternică, trebuie să rezolvăm simultan câteva sarcine:

- să încercăm prin toate mijloace să nu ajungă comuniştii la putere. Cu ajutorul prietenilor noştri sa creăm premise ca în cursa electorală să fie create piedici imaginabile şi inimaginabile pentru partide de stânga;
- să acordăm o atenţie specială alegerilor prezidenţiale ...

Dacă vom rezolva aceste sarcini, atunci în deceniul apropiat avem de soluţionat următoarele probleme:

- dezmembrarea Rusiei în state mici prin războaie interregionale similare cu cele, organizate în Iugoslavia;
- colapsul definitiv al complexului industrial şi militar al Rusiei şi al armatei ei;
- instalarea în republicile, ce s-au îndepărtat de Rusia, a regimelor necesare nouă”.

În august 1997 Institutul de la Harvard prin ziarul “Независимая газета”, (nr.9), a informat publicul rus cu privire la dezvoltarea unui "nou proiect de la Harvard”, deoarece cel vechi nu a fost realizat în întregime total şi în termene stabilite. Principala concluzie, care ar putea fi făcută în baza analizei situaţiei din Rusia:

"... La elaborarea politicii ruse practice ar trebui să fie luată în seamă dezintegrarea teritorială. Anume pericolul trecerii acestei dezintegrări în regimul nederijat cu consecinţe politice şi ecologice imprevizibile şi este principala provocare a Rusiei, lansată către ea comunităţii mondiale, şi, prin urmare - Statelor Unite ale Americii”.


Ziarul «Знание-Власть!» 2002.

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Joi, 29 iulie 2010 15:04
Vizualizări: 2867

Citiţi de asemenea

Ş. A. AmonaşviliMereu am aspirat spre Viitor, fără să mă gândesc la ce îmi va aduce în plus. Înclin mereu către Viitor, ...
122
Tavanul sălii hipostilului din templul Hathor din Dendera, Egipt....
101
La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
152
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
106