Proprietarul unei ferme solare liber sarcini electrice

/ Vizionări: 5632

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Proprietarul unei ferme solare, cu sediul în Colorado, a decis să contribuie la protecţia mediului şi a invitat toate persoanele interesate gratuit sa electrice masinile lor.

solare agricole

Viitorul planetei noastre este într-adevăr senin, dacă toată lumea decide pouchasvtovat într-un efort comun pentru a salva Pământul şi conservare a naturii. Un rezident din Colorado, Jim Duke (Jim Duce), care a cheltuit 84.600 dolari pe echipamente ferma sa din celule solare, nu inspiră numai energie electrica sa primit de la soare, dar oferă, de asemenea toti cei interesati sa faca acelasi lucru pentru drum liber. Sunny lui Jim vehicule ferma capabile să genereze 15MW «verde" energie anual, care este mai mult decât suficient de electricitate pentru fermă şi electrice de încărcare.

"Verde" iniţiative Jim îi vor permite să se califice pentru un împrumut 51000 $ de stat şi la nivel local şi companiile de energie. Dar Jim este mult mai preocupat de mediul înconjurător, nu despre bani, şi a spus că "cel mai scurt timp să se gândească la bani şi timp să ia măsuri" pentru a salva planeta, şi el este gata să exercite toate puterea.

Jim Duke eforturile în cerere mare şi credem că este nepotrivit pentru a încerca să analizeze sau critica.

Via ecofriend.org