Proprietăţile miraculoase ale laptelui de migdale

/ Vizionări: 2722

Această băutură poate fi folosită în locul laptelui de vacă! 100 g de lapte de vacă conţine 100 g de calciu, iar în cel de migdale – 370 g

Această băutură poate fi folosită în locul laptelui de vacă! 100 g de lapte de vacă conţine 100 g de calciu, iar în cel de migdale – 370 g!

În plus, acesta se asimilează foarte bine şi e bogat în vitamine şi microelemente. În laptele de migdale toate aceste substanţe sînt dizolvate şi sînt uşor accesibile pentru organism.

Este un elixir al tinereţii şi un complex de vitamine pentru păr, oase, ten, unghii. Acest lapte poate fi consumat de copii.

Pentru aceasta aveţi nevoie de 200 g de migdale crude şi 3-4 pahare de apă.

Migdalele se moaie în apă la temperatura camerei pentru cîteva ore, pentru ca el să se moaie. Cel mai bine pe noapte.

Dimineaţa, vărsaţi apa şi puneţi migdalele cu apă proaspătă în blender. Mărunţiţi şi bateţi bine. Acest lapte poate fi băut imediat. Acesta va fi mai fin dacă îl veţi strecura prin tifon. În acest caz, toate particulele mici vor rămîne pe tifon, iar laptele va fi alb şi fin.

Masa rămasă pe tifon e la fel de folositoare. El poate fi mîncat – puteţi face bombonele cu fulgi de cocos, miere şi banane.

Laptele de migdale este foarte gustos cu miere, scorţişoară şi smochine.

Mai puteţi adăuga laptele în cicoare sau roşcov – o alternativă minunată pentru cafeaua cu lapte.