Protecţia împotriva infecţiilor noi: farmecul discret lui «Cippolino»

/ Vizionări: 3674

Protecţia împotriva infecţiilor noi: farmecul discret lui "Cippolino"

 

 

Protecţia împotriva infecţiilor noi: farmecul discret lui CippolinoSensul articolului este foarte simplu: medicamente împotriva gripei în farmacie nu se vând, însă acestea sunt la piaţă de legume. Ştirile din lume abundează în discuţii despre consecinţele "unei gripe noi”, care se pare că poate produce complicaţii la plămâni.

O noutate principală, spre deosebire de aceste poveşti: nu ar trebui să ne temem şi să intrăm în panică, pentru că cufăraşul, care este descris atât de sofisticat, “se deschide” foarte simplu. Principalul lucru - să ştim cum.

Se întâlneşte deja o mulţime de mesaje de pe Internet despre plămânii "înnegriţi" la victimele de "gripă nouă. De fapt, cauza acestei înnegriri este provocată  de producţie excedentă de citokine în organism. Citokinele sunt molecule peptide de natură informaţională.

Mecanismul prejudiciului pulmonar (într-o descriere foarte simplificată) este următor: organismului, incercand sa se protejeze, generează o mare cantitate de celule de protecţie, care literalmente atacă infecţia la nivelul plămânilor, dar, în acelaşi timp,  -  şi toate celelalte, cauzând astfel, inflamaţie masivă.

Innegrire - este sângele coagulat, rezultatul distrugerii ţesutului pulmonar interior de protecţie. Cauza acestui proces distructiv - procese de protecţie nereglementate.

Pentru reglementarea acestor procese (şi pentru a preveni distrugerea ţesutului sus-menţionat) serveşte vitamina D (care este formată din lumina soarelui). Vitamina D, de asemenea, previne boala. În principiu, afecţiuni respiratorice acute şi epidemii de gripă în perioada iernii sunt cauzate de lipsa luminii soarelui.

Şi acum, despre eroul principal al articolului. Ceapă.

Protecţia împotriva infecţiilor noi: farmecul discret lui Cippolino

Eu nu vei povesti despre un băiat, care a stat la pat din cauza unei gripe foarte grave, şi după trei zile de temperaturi ridicate şi tuse a început să scuipe cu o spută gălbuie. (De fapt, asta e o jumatate din poveste).

A doua jumatate - atunci când fratele mai mare a băiatul a venit acasă de la şcoală şi a simţi un miros puternic de ceapă.

Se pare, că a venit în ospeţie unchiul lor, care a lucrat anterior în unele misiuni din China. Tot ce a făcut dlui – a tăiat trei cepi mari şi l-ea şi aruncat într-un umidificator, incluzându-l complet. Umidificatorul a umplut încăperea cu ceaţă de ceapă.

A doua zi,  băiatul a devenit absolut sănătos. De fapt, totul.Concluziile, le puteţi trage de sine stătător.

 

 

 

Sursă