psihiatru american propune ca dependentei de Internet o boală

/ Vizionări: 3316

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

MULT dependentei de Internet este tipic de tulburare compulsiv-impulsiv, care ar trebui să fie incluse într-un manual oficial de psihiatrie. Această opinie a fost exprimată Gerald bloc (Jerald Block) de la Universitatea din Oregon Sănătăţii şi Ştiinţei pe paginile Jurnalului American de Psihiatrie.

Dr. Block a identificat dependentei de Internet ca "pasiunea excesivă pentru jocuri de calculator, pornografia pe Internet şi e-mail. De asemenea, ca şi în celelalte dependenţe, utilizatorii de computere pot prezenta o şi obsesiv dorinţa irezistibilă de a se conecta la sindrom de sevraj Internet (rupere), toleranţa, manifestat dorinţa de a achiziţiona noi şi echipamente mai bune şi de software, precum şi petrec mai multe ore on-line.

Potrivit Block, dependent de oameni la Internet pot pierde în totalitate sentimentul de timp, şi să ignoraţi nevoile fiziologice, refuză să mănânce şi să doarmă. "Boala" este adesea însoţit de recăderi, iar în unele cazuri solicita numirea de medicamente psihoactive sau spitalizare.

Între timp, experţii notă de faptul că linia de demarcaţie dintre normalitate şi patologie în utilizatorii de calculator este foarte şubredă, iar diagnosticul de tulburări pot fi dificil. Ar trebui să fie dependent de Internet suferă cinci-zece la sută din utilizatori, care sunt dominate de bărbaţi extrem de educat sunt introvertitii, precum şi de vârstă mijlocie casnice.

pelena.ru /