Publicat în scrisori nu va afecta grupul climatice al ONU, spune preşedintele acesteia

/ Vizionări: 2370

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

litere Un grup de oameni de ştiinţă nu pot influenţa recomandările date de către guvernele Comitetului Interguvernamental pentru Schimbări Climatice (IPCC), a declarat preşedintele său, Rajendra Pachauri, scrie The Guardian .

Reamintească faptul că recent în scandalul lume ştiinţifice, deoarece grupul a publicată o corespondenţă hakkerov crăpate de oameni de ştiinţă în care discuta despre faptele răsucirea în scopul de a "ajusta" ei la teoria încălzirii globale.

Pachauri a apărat de Comisie în lumina istoriei recente de la publicarea corespondenţei de oameni de ştiinţă de la Universitatea din East Anglia, observă autorul articolului James Renderson. În email-uri, în special, a declarat că Comisia nu a inclus în al patrulea raportul său, publicat în 2007, incomod pentru ei de date.

"Procedurile în cadrul IPCC astfel de severe şi bogate, care, chiar dacă cineva din autorii permite o denaturare a faptelor, este puţin probabil ca această denaturare va pătrunde în raport IPCC" - a spus el.

"Cred ca este foarte transparentă şi integratoare proces care asigură că, chiar dacă cineva vrea să şteargă o parte din date, de tip peer-verificarea, ar fi practic imposibil", - a adăugat el.

Pachauri consideră că povestea este puţin probabil să submineze credibilitatea al IPCC. "Oamenii care ştiu cum să opereze IPCC, respectul şi autoritatea ei este puţin probabil să schimbe opinia lor din cauza acestui incident", - a spus el.


Sursa InoPressa.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137