Purgația cu lei de ricin

/ Vizionări: 2060
Tag-uri: , , ,

 

Purgația cu lei de ricin

Purgaţia terapeutică este cea mai eficientă modalitate de purificare a organismului. Elimină toxinele din intestinul subţire şi colon, având efect de purificare asupra ficatului şi pancreasului, întregul tub digestiv este spălat şi odată cu aceasta sunt antrenate şi toxinele din sânge, ficat, vezică biliară, pancreas şi splină pentru a fi eliminate. Este posibil să apară din această cauză o uşoară stare de slăbiciune, care este normală şi va trece în ziua următoare.

Ceaiurile care sfarmă pietrele de la rinichi
Ceaiurile care sfarmă pietrele de la rinichi

Administrare: se iau 3-6 linguri de ulei de ricin după care se aşteaptă 30-60 minute pentru a se produce efectul purgativ. După primul scaun se consumă în 2-3 ore 3-4 litri de ceai de ghimbir.

Apa absorbită pe gură ajunge in stomac de unde, datorită purgativului, parcurge rapid tot intestinul până la ieşire. Se continuă ingestia ceaiului până ce apa iese prin anus aproape tot aşa de curată şi limpede ca şi la intrare. Procedeul nu prezintă nici un fel de dificultăţi majore, nu implică nici un pericol şi de aceea este recomandat oricui, cu condiţia ca tehnica să fie corect executată. Se face de 2 ori pe an primăvara şi toamna, în perioada de lună în descreştere.

Indicaţii: constipaţie, tuse cu expectoraţie, acnee, sângerări nazale, diabet zaharat, dureri articulare, chisturi ovariene, anexită.

De tinut cont! Pentru detalii, de preferinta ar trebui sa va adresati unui medic specialist in tratament ayurvedic, care va sti sa va detalieze pasii.

 

Sursa: health-andthecity.ro