Puterea de vindecare a aloe vera

/ Vizionări: 11538

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

aloe Medicii au cunoscut pe puterea de vindecare a aloe vera - chiar şi în secolul al zecelea de plante veşnic verzi au fost descoperite proprietăţile de protecţie împotriva arsuri, taieturi şi simptome de durere. Dar zvon populare a avut mai devreme atribuit spini cărnoase puterea miraculoasa - Legenda spune ca Cleopatra folosit aloe pentru scopuri cosmetice, pentru a păstra moliciune a pielii. Cu toate acestea, uz farmaceutic societatea Aloe Vera a fost recunoscută doar în 1930, când a fost dovedit capacitatea de plante pentru a trata arsurile radiaţii.

Deoarece aloe este un element comun al diferitelor unguente împotriva arsurilor solare, reduceri minore, iritarea pielii. recent, compoziţia acestei plante a câştigat popularitate mai mult ca un ingredient activ al geluri dinte de purificare şi un efect liniştitor, le face pentru a dinţilor şi gingiilor. medici americani de la Academia de Stomatologie Generala a demonstrat că puterea de aloe este de o eliminare în condiţii de siguranţă dentare boli patogene care provoacă răspândirea bacteriilor din cavitatea bucală.

Potrivit laboratorul nostru de testare, suc de aloe conţine antrachinone, care sunt compuşi chimici cu anti-inflamatorii şi puternic efect antibacterian. Ca în gel de aloe dentare nu are elemente abrazive, astfel de instrument este o bună alternativă pentru persoanele cu dinti sensibili si gingiile. Potrivit stomatologi, pentru sănătatea orală este cel mai bun de a alege pasta de dinţi cu aloe vera.