Radiaţii şi poluarea împotriva ecologiei în casă

/ Vizionări: 3906

Radiaţii şi poluarea împotriva ecologiei în casă

 

Radiaţii şi poluarea împotriva ecologiei în casăReparaţii ecologic curate sunt un concept foarte relativ, dar pentru a amenaja apartamentul trebuie să alegem cele mai sigure materiale în scopul de a reduce expunerea zilnică la substanţe periculoase la un nivel minim.

Construirea unei case prefabricate ieftine (Video)

În procesul de efectuare a reparaţiilor este necesar să încercăm să eliminăm toate sursele de radiaţii şi de poluare.

Radiaţiile sunt unul dintre cele mai periculoase tipuri de iradiere, cu care este inutil să luptăm, şi este mai bine să le prevenim. Sursele de radiaţii pot fi betonul, cărămida sau chiar piatra artificială, astfel la cumpărare este necesar să studiaţi certificatul calităţii radioactive. Cel mai sigur material de construcţie la capitolul emisiilor radioactive se consideră piatra artificială.

În scopul de a proteja casa dvs. de efectele radiaţiilor electromagnetice, Efectuarea lucrărilor electrotehnice mai bine să încredinţaţi profesioniştilor. Pentru că cablarea, montată incorect, cablu de alimentare, încălcări în panoul de distribuţie, transformatoare, precum şi "pardoseală caldă" sunt principalele surse de câmpuri electromagnetice.

Nu mai puţină atenţie ar trebui să atrageţi poluărilor, în special, celor chimice. Noi materiale de construcţie, cum ar fi ipsos, beton, vopsele, lacuri, covrolin pot avea efecte secundare toxice, chiar şi după sfârşitul reparaţiilor. Prin urmare, pentru a preveni efectele dăunătoare ar trebui zilnic să aerisiţi încăperea timp de câteva luni, şi nu este recomandat să locuiţi în apartamentul, care se repară.

 

Radiaţii şi poluarea împotriva ecologiei în casă

În cazul încălcării microclimatului, chiar şi într-un apartament nou, pot apărea microorganisme - mucegai, saprofite, ciuperci. Pentru a preveni acest fenomen neplăcut, este necesar să se respecte toate standardele de construcţie, de izolaţie, de ventilaţie. Şi dacă aerul în apartament este foarte uscat, umidificatoarele pot ajuta la remedierea acestei situaţii.

Problema reparaţiilor trebuie să fie abordată cu deplină responsabilitate, alegând numai cele mai sigure materiale şi respectând cu stricteţe tehnologia de reparaţii, pentru ca locuinţa dvs. ar putea pretinde a fi "o casă ecologic curată".

 

 

Sursa: ecofriendly.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.