Reducerea emisiilor în atmosferă conduce la o sanatate mai buna

/ Vizionări: 3688

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Reducerea emisiilor
Studiile arată că emisiile de dioxid de carbon şi alte gaze cu efect de seră reducerea nu doar reduce riscul de schimbările climatice, dar, de asemenea, contribuie direct la îmbunătăţirea sănătăţii umane.

În camera de revista britanica "bisturiu" pentru 25 noiembrie a publicat o serie de materiale pe această temă. Se observă, de exemplu, Kirk R. Smith, profesor universitar, Universitatea din California, la Berkeley, "schimbările climatice reprezintă o ameninţare pentru toţi oamenii, dar ele sunt cele mai periculoase pentru cei mai săraci oameni din toate ţările." Potrivit lui, dacă alegeţi moduri de dreptul de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, este posibil pentru a rezolva această nedreptate globale.

De cercetare coordonat de către Institutul Naţional pentru Mediu şi Sănătate (SUA), ca parte a pregătirilor pentru forumul decembrie, la Copenhaga. Ei au fost atât în dezvoltate şi în cele mai sărace ţări. Rezultatele obţinute la o conferinţă de presă la Washington, a anunţat profesorul Smith şi profesor asistent Michael Jerrett. Ei au demonstrat cât de important în mod special o abordare holistică a o ameninţare globală, nu neglijeze producerea de energie electrică, utilizarea energiei în casă, precum şi transporturile, agricultura si alimentatie.

În special, profesorul Smith a atras atenţia asupra dezvoltării de tehnologii pentru cuptoare de start, care utilizează combustibili solizi, care sunt familiile cu venituri mici care aplică pentru încălzire şi gătit. De 18 ani, un canadian-american grup mixt de specialişti sub îndrumarea Smith şi Jerrett studiat în 66 de oraşe mari din SUA influenţa funingine, fum şi alte emisii asupra sănătăţii umane. Aceste studii au fost efectuate pentru prima dată, a participat în ele 352 de mii de oameni. Sa constatat că factorii asociaţi cu poluarea aerului de produsele de ardere în lumea moare prematur în fiecare an 2,5 milioane de oameni.

Profesorul Smith a raportat că el a formulat pentru 2010-2020 programul pentru livrarea in India 150 de milioane de sobe de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră şi funingine. Potrivit experţilor, acesta va salva mediul de expunerea la sute de milioane de tone de substanţe nocive şi pentru a preveni moartea prematură a aproape 2 milioane de oameni.

greenword.ru