Regele Arthur a fost un prinț rus, au declarat englezii

/ Vizionări: 4036

Король Артур

 

Legendarul rege Arthur, etalonul cavalerismului a Europei Occidentale de fapt a fost un prinț rus, care a sosit cu oastea sa în Anglia după o înțelegere încheiată cu împăratul roman Marcus Aurelius.

Această declarație senzațională a fost făcută de către celebrul istoric britanic Howard Reed. În cadrul unor cercetări îndelungate, desfășurate pe teritoriul Marii Britanii, Franței și Rusiei, Reed a ajuns la concluzia că regele Arthur era originar din populația stepelor sarmațiene din sudul Rusiei. Faimoase prin călăreții săi înalți, blonzi și iscusiți în luptă, aceste triburi în secolul II a e.n. au ajuns la malul Dunării și s-au întâlnit cu legiunile romane.

În timpul negocierilor de lungă durată, Roma a reușit să găsească cu dânșii o limbă comună și nucleul armatei "barbare" a fost luat la serviciul imperial. În anul 175 al e.n. aproximativ șase mii de soldați ruși au ajuns la Albion.

Lucrând în arhivele Ermitajului din Sankt-Petersburg, prin mormintele de pe teritoriul Rusiei Howard Reed a descoperit numeroasa simbolică ce coincide cu cea de pe steagurile, sub care s-au luptat ostașii legendarului rege Arthur.

 

Sursa: x-time.info