Regina Elisabeta a creste legume de la Palatul Buckingham

/ Vizionări: 11390

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Marea Britanie 83 de ani, Regina Elisabeta a II-a spart grădină în Palatul Buckingham. Potrivit serviciului de presă al familiei regale, gradina a fost prevăzută în primăvară, care este, cu mult înainte o idee similară a venit doamna a Statelor Unite Michelle Obama.

Majestatea Sa a arătat el însuşi un gradinar bun, şi a tratat deja prima recoltă de oaspeţii lor. La regal "şase sute părţi" se cultivă legume, plante şi fructe de padure. Toate plantate la Buckingham "parte" a culturii - curate. Pentru a mări randamentul şi dăunătorilor foloseste numai produse naturale.

În moşii aparţinând familiei regale britanice, nu cresc numai legume şi fructe, dar rasa şi albinele, de asemenea, să crească vite. Cu toate acestea, în Palatul Buckingham câteva ultimele decenii, cultivate doar plante ornamentale. gradina de legume anterioară, care a fost învins în resedinta regala, a dispărut mai mult de o jumătate de secol în urmă.

Ar trebui remarcat faptul că Elisabeta a II, în ciuda statutului de mare, a arătat în mod repetat că nu timid de lucru simplu. În timpul al doilea război mondial, în timp ce încă o prinţesă, Elisabeta a lucrat ca şofer de taxi. Gradina poate fi considerat o continuare a tradiţiei de a fi "mai aproape de oameni." Potrivit The Guardian, pentru a admira Royal Garden pot tuturor celor veniţi, plătit douăzeci de lire sterline pentru un tur al gradinilor de Palatul Buckingham.

deschide uşile în continuare a reşedinţei sale pentru public a strange bani pentru repararea acestuia recomandat Elisabeta a II-cu o comisie parlamentară specială care se ocupă cu probleme de finanţare a familiei regale. Acum, o serie de interioare a palatului şi la grădinile sale sunt deschise pentru turisti acces numai trei luni, un an - din iulie până în septembrie. Comisia a invitat Elisabeta a II-a revizui programul şi face curse regulate.

vpomestie.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137