Remedii populare împotriva răcelii

/ Vizionări: 4818

Народные методы лечения простуды 

 

Am vorbit deja, despre proprietățile de vindecare ale ceaiului de ghimber, acum vom menţiona câteva metode populare de tratare a răcelii.

 

5 afecțiuni care se acutizează în aprilie
5 afecțiuni care se acutizează în aprilie

Lapte cu sodă și miere

Consumul laptelui cald cu bicarbonat de sodiu, timp de mulți ani a fost considerat un remediu popular excelent pentru răceli și tuse. Această băutură are proprietăți emoliente, anti-inflamatorii și expectorante. Este cel mai bine să folosiți lapte cu sodă și miere pe timp de noapte. Puteți pune, de asemenea, în băutura preparată, o bucată de unt de mici dimensiuni. Există două variante de preparare a laptelui cu miere:

1. Lapte cu miere și condimente. Pentru a pregăti această băutură ar trebui să luaţi un litru de lapte, cinci linguri de miere, o jumătate de linguriţă de vanilie, un pic de scorţişoară, frunze de dafin, nucşoară şi piper negru boabe. Puneţi toate condimentele și mierea în lapte și fierbeţi.

2. Lapte cu miere și sodă. Avem nevoie de un pahar de lapte, un pic de bicarbonat de sodiu și două linguri de miere. Încălziţi un pic laptele şi pune-ţi în el miere şi bicarbonat de sodiu. Această băutură este un excelent diaforetic şi va ajuta la eliminarea sputei, în cazul dacă pacientul are tuse. În băutura din lapte preparată, puteţi pune unt.

 

 

Sursa: facebook.com