Remedii populare pentru a reda părului luminozitate fără coloranţi

/ Vizionări: 3380

 

Народные средства для придания яркости волосам без окрашивания 

 

Balsam de păr
Balsam de păr

Datorită diferitor vopsele, culoarea părului poate fi schimbată aproape în fiecare zi, însă părul va suferi: va deveni fragil şi slab. Dar, pentru a reda expresie şi luminozitate culorii naturale a parului, poate fi folosit un produs ecologic. Există diferite modalităţi.

 

Se recomandă ceaiul de muşeţel şi suc de lămîie. Luaţi flori de muşeţel şi preparaţi din ele o infuzie puternică, la care adăugaţi două sau trei linguri de suc proaspăt de lămîie. Cu acest amestec ar trebui să clătiţi părul cel puţin o dată pe săptămînă. Dacă doriţi, puteţi adăuga infuzia în şamponul pentru copii şi cu amestecul rezultat, spălaţi părul.

 

Народные средства для придания яркости волосам без окрашивания 

Riscul la care se expun femeile care se vopsesc
Riscul la care se expun femeile care se vopsesc

 

Dacă pe păr va rămîine un pic de suc de lămîie, încercaţi să nu nimeriţi sub razele soarelui, deoarece părul dvs poate arde. Amintiţi-vă, că dacă veţi utiliza sucul de lămîie şi coloranţii chimici, puteţi deteriora serios parul.

Pentru a face părul închis la culoare, mai aprins, folosiţi salvie. Veţi avea nevoie de jumătate de pahar de salvie uscată şi apă clocotită (doi litri). Decoctul preparat ar trebui să fie filtrat, lăsat să se răcească, apoi utilizat pentru clătirea părului. Acest remediu este recomandat spre folosire nu mai mult de o dată pe săptămână. Folosiţi decoctul de salvie timp de cîteva luni, după ce veţi observa rezultatul pozitiv.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru