Remediu natural universal contra pieirii albinelor

/ Vizionări: 8838

Универсальное природное средство от гибели пчел

În ultimul timp, apicultorii se plîng pe pieirea în masă a albinelor și mulți sînt de părerea că de vină este acarianul varroa. În special, toate preparatele împotriva acarienilor sînt sintetice, dar iată că pe piață a apărut și un produs natural.

Să știți că problemele pieirii albinelor, răspîndite în toată lumea, sînt generate de apicultori.

Un apicultor englez a descoperit o nouă rasă de albine rezistente la acarieni
Un apicultor englez a descoperit o nouă rasă de albine rezistente la acarieni

Apicultorii utilizează chimicale, hrană, mecanizarea, zahăr, plastic. Dar cel mai strașnic este preparatul BIPIN și substanțele similare lui, cu ajutorul cărora apicultorii prelucrează albinele, sperîns să scape de varroa.

Puțini știu că dacă stupii nu sînt prelucrați împotriva acestui acarian, atunci întreaga prisacă moare timp de un sezon, maximul în două! Acarianul varroa este peste tot, cu excepția unor regiuni din Australia. De aceea dacă prisăcarul vă spune că el nu tratează și nu lecuiește cu nimic, sau că în prisaca lui nu sînt acarieni, el minte. Majoritatea absolută prelucrează cu bipin sau alte preparate ce conțin amitrază. Iar apoi se miră de ce am ajuns în pragul catastrofei ecologice!

Țin în mîini făină de cetină. Sînt acele de brad, molid și pin, zdrobite și uscat în mod special. Cu această făină de cetină noi luptăm cu succes cu acarienii în toate prisăcile noastre. La prelucrarea stupului cu această făină, aparatul respirator al acarienilor se astupă și insectele se desprind de pe albinele pe care parazitează și cad la fundul stupului, de unde albinele îi scot afară. Și curăță cuibul… Mai mult, uleiurile eterice și fitoncidele din acele de brad, molid și pin inhibă sistemul vegetativ al acarianului. O metodă ecologică, sigură simplă, însă deoarece majoritatea apicultorilor sînt niște idioți, ei folosesc bipin.

Treceți la apicultura naturală ecologică! NU VĂ MAI OTRĂVIȚI PE VOI, PE PRIETENII ȘI CLILENȚII VOȘTRI!!!!

P.S. Toți apicultorii, care și-au revenit și nu doresc să-și mintă cumpărătorii, puteți să cereți de la noi această făină de cetină unică, noi ne-am făcut suficiente rezerve.

P.P.S. Stimați amatori de produse apicole, acum știți ce trebuie să folosiți împotriva acarienilor! Aveți în vedere, adresați întrebări corectă apicultorilor!

DACĂ MOR ALBINELE, MOR ȘI OAMENII!


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.