Renzo Piano Academia acoperit dealurile verzi

/ Vizionări: 4490

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Renzo Piano Academia acoperit dealurile verzi
Doi acri jumătate - a acoperişurilor verzi. Acest lucru este un pic sau o mulţime? Această cifră este uşor mai mare de 10 mii de metri pătraţi. Acest lucru este normal (foto Todd Eberle). Aşa că viaţa era mult mai distractiv, cadre didactice din California, a decis de a da eu ceva de o arhitectură neobişnuită. Un astfel de cadou nu este un mincinos despre oriunde, şi au fost comandate - într-un sens bun al cuvântului. La apel au răspuns unor arhitecţi renumiţi, dintre care cinci au fost tractate de la un model de proiect. Dar, ai mediului academic au dat preferinţa pentru al şaselea, care a venit doar un desen pe hârtie.

Numele Arhitect este foarte norocos pentru a asculta - Renzo Piano (Renzo Piano). Stii pe italienii de lungă durată speculaţiile sale de alimentare a transparente zgarie-nori de lumină. În acest proiect a fost cap şi a cotei de o mulţime de lucruri interesante şi neobişnuite.

Şi în anul 2000, arhitectul a constatat că Academia de Ştiinţe din California (California Academia de Ştiinţe) mâncărime să obţină o parte non-triviale de constructii. Renzo şi a decis să ajute copiii - pentru a acoperi academie iarbă şi a făcut ceva frumos.
Orice vizitator străin, nu obişnuiţi la sol moderne

Orice vizitator străin, care nu obişnuiţi la sol moderne "Arta", vazand aceasta, probabil, ar fi instantaneu înnebunit. Dar până acum nici unul nu a înnebunit (foto Todd Eberle).


Ideea a venit dupa ce Renzo urcat pe acoperişul unei academii de construcţie în Golden Gate Park (Golden Gate Park), în San Francisco. Structura a fost puternic afectat de un cutremur, care sa întâmplat la fel de mult în 1989. Acoperiş a fost complet distrus. Atunci când un arhitect cu picioarele pe pamant, el imediat ideea copt al următorului proiect.
În cadrul acestei cupola a creat condiţii speciale care simulează atmosfera din junglă. Ibidem înfloritoare vegetaţie corespunzătoare (foto de Todd Eberle).

În cadrul acestei cupola a creat condiţii speciale care simulează atmosfera din junglă. Ibidem înfloritoare vegetaţie corespunzătoare (foto de Todd Eberle).


Conceptul proiectului este după cum urmează - pentru a ridica peisajul din parc, precum şi a clădirilor înşişi ar fi tras în jos. Da, vorbesc despre planurile de artisti contemporani, uneori este necesar să spună unele lucruri destul de ciudate ...
Planetarium (foto de Todd Eberle).

Planetarium (foto de Todd Eberle).


Pentru a explica ideea lui Comitetului de Organizare, Renzo a încercat să explice acest lucru. Ei spun, care dau clădirilor un look fresh, dar în acelaşi timp, pentru a le adăuga la stabilitatea în caz de cutremure viitor, doar câteva, şi doriţi ca le acopere - drept în jos - un acoperiş de viaţă cu iarbă şi dealuri. O nouă dezvoltare a societăţii în conţinut - a crea ceva, încadrându-se în mediul rural.


Deci, "acoperis" a decis în urma construcţiilor aparţinând Academiei şi sunt apropiate una de alta: un planetariu, un acvariu mare (acasa, la aproximativ o mie de specii de creaturi vii - şi nu numai de peşte) şi Muzeul de Istorie Naturală.
arhitectura este rareori (foto Wiqan Ang / Boston Globe). " width = 478 height = 415>

În acest moment, Renzo Piano a venit cu proiectul, în strânsă legătură cu ştiinţa, că arhitectura este rar (foto Wiqan Ang / Boston Globe).


În general, ar trebui să primească o casă de obicei, în interiorul căreia va fi rătăcitor pinguini, peşte înota în recifele de corali, precum şi fanii vor atârna în jurul pentru a se holba la un cer înstelat artificiale.
Aşa să fie, să accepte faptul că această deschidere tocurile lor, ca panza de paianjen (foto de Todd Eberle).

Aşa să fie, să accepte faptul că această deschidere tocurile lor, ca panza de paianjen (foto de Todd Eberle).


Sper că totul nu numai frumoase, dar, de asemenea, la modă, Renzo făcut proiectul meu posibil ecologice. Pentru iluminat, spaţiul de sub acoperiş "aproape ca nu are nevoie de energie electrică - lumina pătrunde prin pereţi de sticlă transparentă şi prin trapele din tavan.
Acesta este un model de calculator a complexului. Grand deschidere este planificată pentru 27.09.2008, astfel că un astfel de spectacol este chiar la colt si nu peste deal (imaginea din calacademy.org site-ul).

Acesta este un model de calculator a complexului. Grand deschidere este programată pentru 27 sep 2008, astfel că un astfel de spectacol este chiar la colt si nu peste deal (imaginea din calacademy.org site-ul).


Superkryshi Construcţia a început în septembrie 2005. De la începutul anului să lucreze pe acesta a devenit clar că rezultatul va fi ceva nu destul de normale. Spune ce îţi place, şi arhitectura verde - este, de obicei, toate casele aceeaşi, cu excepţia faptului că diferite smocuri de iarbă în creştere de pe pereti sau pe acoperişuri. Şi beton şi oţel nu a fost anulat ...


Un alt lucru - acoperiş în Golden Gate. Se va reţine apa, ceea ce va alimenta iarba, dar nu se dizolvă substanţelor chimice în sol - designeri dat o explicaţie ... Ei bine, unele funcţii mai pragmatice - de exemplu, se va racori clădirii.
Primăvara a venit - şi acoperişul au început să înflorească (PIC din calacademy.org site-ul).

Primăvara a venit - şi acoperişul au început să înflorească (PIC din calacademy.org site-ul).


Cu toate acestea, de reglare a temperaturii în clădire ar fi rămas fără iarbă normală şi extravagante. nivelurile necesare de umiditate şi temperatură este menţinută prin ferestre rotunde care se deschide şi se închide automat în funcţie de valorile acestor parametri.
Vara trecuta, totul arata ca aceasta (foto Adamsofen / en.wikipedia.org).

Vara trecuta, totul arata ca aceasta (foto Adamsofen / en.wikipedia.org).


Şi, în general, invenţie a domnului pian pare destul de organic. Chiar şi construirea de cadre dintre cele mai mari ferestre pe acoperis inspirat de reţea păianjen. Apropo, aceste cadre sunt instalate panouri solare, în acelaşi timp (care, fără a le ?..), aplicarea în mod corespunzător, care este deja foarte mare putere nu a muzeului va fi redus cu 5-10%.
Iată câteva cadre de acoperiş fiind construit pentru complex modernizat al muzeului, acvariu si un planetariu (foto CNET Networks).

Iată câteva cadre de acoperiş fiind construit pentru com modernizatePlex de la muzeu, acvariu si un planetariu (foto CNET Networks).


Sam pian compară astfel de componente structurale cu bucăţi, iar întreaga clădire - cu o simfonie. Da, evident, ceva în sânge compozitorului, el are, nu numai arhitecţilor ".

Dar secretul nu este în clădire şi chiar mai puţin în muzică. Şi întrebarea: "Unde este sursa ta de inspiratie?" - Şaptezeci de Renzo Piano gânditor a răspuns: "În subconstientul meu ... in subconstient ..."

Materialele furnizate de membrana revista Internet ( www.membrana.ru )