Republica Moldova, printre cele mai pitorești țări. Vezi ce loc ocupă

/ Vizionări: 7272

 

Республика Молдова – среди самых живописных стран мира!

 

 

Holzer despre perspectivele deplasării oamenilor din orașe în spaţiile ecologice din Republica Moldova. Episodul 6 din 10 (Video)
Holzer despre perspectivele deplasării oamenilor din orașe în spaţiile ecologice din Republica Moldova. Episodul 6 din 10 (Video)

Faptul că cele mai vizitate continente din lume tăinuiesc locuri de neprețuit pentru omenire este un lucru binecunoscut. Curiozitatea cu care unii se aventurează în “descoperirea ascunsului” face ca modestele pămînturi ale Moldovei să fie pecetluite în top 10 țări necunoscute unde merită să călătorești, notează lonelyplanet.com.

 

Ceea ce a trezit interesul pentru neobișnuit este Biserica Armenească din Chișinău. Paginile Academiei de Științe a Moldovei relatează că disonanța dintre formele exterioare și structura spațială a bisericii a fost mult timp o enigmă. Sursa citată menționează că s-a ajuns la convingerea că biserica a fost zidită pe ruinele unei biserici moldovenești din secolul al XVIII-lea, distrusă în urma războaielor ruso-turce.

Topul celor 10 țări „aventură în necunoscut” (“off the beaten path” list) clasează Moldova pe locul doi, primul fiind ocupat de Bhutan – tărîmul dragonilor.

1. Bhutan

2. Moldova

3. Mozambic

4. Algeria

5. Ghana

6. Albania

7. Bolivia

8. Birmania

9. Islanda

10. Azerbaidjan

 

 

Sursa: viza.md

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137