Reteta Bunicii cvas

/ Vizionări: 34236

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

cvas Pentru aceasta reteta, bunica mea fierte cvas în sat. La acea dată, drojdie uscată şi Cvas în magazine nu au fost încă vândute. Apoi am fost o fetiţă. Dar, printr-un miracol a reuşit să-şi amintească!
Deci.

Ne scoate din frigider (sau pivnita) fermentul hamei gata (a se vedea mai jos) şi merge transparente componentă 100g pe sus. Un pic încălzit, se adaugă, unul fiert piure de cartofi, pâine, biscuiţi şi ceai unele zahăr lyuzhku. Pune deoparte şi să ia o litri borcan trei. Toarnă un uşor setat pe biscuiti foc cu un strat de 3-5 cm, completaţi cu apă clocotită şi se lasă să se răcească şi infuza. O oră sau două adăugarea aluatul în bancă. Nastivaetsya prima zi 3. Cvas peregulyat ar trebui să devină şi mai uşoare.

Dacă el încă mai are un gust amar, Cvas prima poate turna doar şi acest aluat (5-7 cm la partea de jos) face cvas, din nou, că este într-o altă bancă aburit tort de pâine, şi, atunci când răcit, se combină cu drojdie. În acest moment Cvas fie gata în curând, timp de 2 zile, şi apoi, când repete, iar pentru 1 zi. Când peregulyal cvas şi am câştigat, noi trebuie să-l separă de aluat (fermentul departe în frigider pentru a utiliza din nou data viitoare) şi Cvas adaugati verdeturi si fructe de padure sau stafide şi a pus în frigider sau pivniţă.

Este mai bine dacă containerul vor fi păstrate culcat (convenabilă în acest caz, sticle de plastic). Aditivi pentru cvas poate varia, de exemplu, balsam de lamaie, frunze de mentă şi coacăze, precum şi orice fructe de padure, care sunt disponibile, puteţi pune, de asemenea, o portocală sau coaja de lamaie. Vreau de asemenea să adaug că orice planta, fermentat într-un ceai este de efecte speciale, dar deja pot fi utilizate ca prevenire şi tratament, pentru un gust de cvas din plante medicinale vor fi amare. Experimentul!
Apropo, nu există încă o caracteristică: Dacă pregătirea unei băuturi doar pentru a bea, ierburi si fructe de padure a pune în dozator terminat înainte de a scoate din frigider. Şi dacă de tratament, plante şi rădăcini fermentate, în acelaşi timp, că este, sa culcat cu drojdie. Pro este un Bolotova poate citi mai mult. Ei bine, din proprie experienta noastra am, am trăit în satul de ţigani, care este tratat în acest fel plante pregătit.

Khmel'ove drojdie

Cum se face fără pîine revista? - Această întrebare este rugat de mine să nu fie doar "proprietari", încearcă să se elibereze de "sistem".

Avem aderenţi multe unui stil de viaţă sănătos, în general, şi alimente utile - în special - conştienţi de pericolele a numit termofile drojdie-aşa (detalii sunt explicate, de exemplu, în Profesorul filmul Jdanov "de zi cu zi Pâinea noastră, sau probleme de drojdie termofile şi zară) ci de a trăi fără pâine copilărie obişnuită gata, nu toate.

Aici este alternativa de a face aluat - pe drojdie de hamei. Apropo, este drojdie folosite de oameni timp de secole.

Astfel
1. Ia conurilor de hamei. Pot proaspete, pot fi uscate. Pune-le intr-o tigaie, se umple cu apă fierbinte şi se fierbe o oră.
2. Apoi se răceşte, se filtrează şi se adaugă la zahăr şi supă de făină (făină de aproximativ 2 ori mai mult decât de zahăr), se amestecă şi se pune într-un loc cald de 1,5 zile.
3. Adauga într-un cuplu a primit o mulţime de piure de cartofi fierte, se amestecă şi se pune o altă zi de 1 la căldură.
4. Ce sa întâmplat - şi există hamei drojdie de bere!
5. Amestecarea acestor aluat dospit convenţionale - care este, se adaugă ouă, zahăr, sare, făină şi unt.
6. Am pus într-un loc cald peste noapte.
7. În dimineaţa puteţi sculpteze si se coc plăcinte. Foarte delicioase şi sănătoase.


http://skazka.nsk.ru/trick.31/id, 227 /
http://skazka.nsk.ru/trick.27/id, 33 /