Rețeta de întinerire pentru femei

/ Vizionări: 5868

Рецепт омоложения

 

Salvia este una dintre principalele plante medicinale, care este capabilă să încetinească procesul de îmbătrânire. Salvia conține hormoni naturali - substanțe produse de plante, componența cărora e foarte asemănătoare cu hormonul feminin numit estrogen.

De aceea, după 35 de ani am început să fac proceduri regulate de întinerire. De trei ori pe an, timp de trei săptămâni în fiecare dimineață beau ceai de salvie.

La o linguriță mică de salvie uscată se toarnă un pahar de apă fiartă, se infuzează, se filtrează și apoi se bea cu inghițituri mici, cu 30-40 de minute înainte de micul dejun. După plac se adaugă miere sau lămaie.

De mult timp știam că toate plantele medicinale nu pot fi utilizate în mod constant. Salvia mea preferată tot ar trebui să fie uzată cu măsură, deoarece utilizarea prelungită a aceasteia poate provoca simptome simile cu cele de intoxicație.

Prin urmare, aș sfătui toate femeile: neapărat beți această băutură revigorantă, dar urmați doza și nu abuzați de ea. Și după doi sau trei ani, cu adevărat veți aprecia proprietățile uimitoare  a acestei rețete.

Înainte de utilizare, cereți sfatul medicului dumneavoastră.

 

Sursa: rus-health.info