REŢETA ZILEI: Salată de fasole păstăi cu verdeaţă şi usturoi

/ Vizionări: 5222

РЕЦЕПТ ДНЯ: Салат из стручковой фасоли с чесноком и зеленью 

 

Mod de preparare:

Rupeţi cozile şi aţele fasolelor, fierbeţi-le în apă sărată 10-12 minute, scurgeţi-le prin strecură-toare, răciţi-le, tăiați-le. Puneţi fasolea în cratiţă, adăugaţi ulei, oţet, usturoi pisat, puneţi un capac şi lăsaţi pentru 1,5-2 ore. Înainte de a se servi salata puneţi pe farfurie foile de salată, presăraţi cu verdeaţă tocată.

Ingrediente:

• 600 g fasole păstăi,

• 2 linguri de ulei,

• 1 lingură oţet de vin,

• 3-4 căţei de usturoi,

• sare,

• 2 linguri de verdeaţă tocată mărunt.

 

 

Sursa: moldovenii.md