Reţete regina

/ Vizionări: 5214

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Rosa Proprietăţi de vindecare de trandafiri cosmetice s-au cunoscut în timpul domniei lui frumoasa Cleopatra. Istoricii susţin că un instrument favorit pentru regina a frumusetii cosmetice a fost doar apa de culoare roz.

Pentru a face apa de trandafiri şi pentru ei înşişi, să ia tocat 2 linguri de petale de trandafir, se toarna un pahar de apă fiartă şi se lasă infuza o jumătate de oră, înfăşurat recipient cu un prosop. Păstraţi apa într-un loc răcoros întuneric. Ştergeţi fata ta cu ea, înainte de culcare.

În plus faţă de fabricaţie prescripţie apa de trandafir Cleopatra, revista Vedrussa "recomandă masti următoarele:

: Se amestecă 1 ceasca Vindecarea de ovaz, 1 mar ras şi o mână de Viburnum zdrobite, să infuza timp de două ore. Pune-o pe fata pentru 15-20 de minute si clatiti cu apa calda.

Pentru pielea uscata: Chop 100-150 de grame de varză proaspătă (de preferinţă cu propriile lor de paturi), se adaugă o lingură de ulei de măsline cald (este foarte posibil, chiar de dorit, ci mai degrabă de a folosi cedru), se amestecă bine şi se aplică pe faţă timp de 20 minute. Îndepărtaţi masca cu apă rece şi a lubrifia crema.

Masca purificatoare: Bateti rase de dovleac cu ou crud şi de a aplica pe fata timp de 10 minute, apoi clătiţi cu apă rece.


vedrussa.org.ua