Revelațiile unui insider, membru al unei familii care conduce lumea!

/ Vizionări: 2218

Откровения Инсайдера - члена семьи правящей миром

„Revelațiile unui insider” constituie un fel de protocol de intervenție mistică în Internet. La un forum a apărut brusc un oarecare vizitator, care și-a ales pseudonimul Insider și s-a prezentat drept un membru al familiei care conduce lumea, promițînd să răspundă la orice întrebări...

La început, mărturisirea a fost percepută ca o nouă farsă. Însă, în timpul conversației, utilizatorii și-au schimbat brusc atitudinea față de intervievat.

Ce rămîne după absolvirea școlii lui Șcetinin? Interviu cu absolventul David (Video)
Ce rămîne după absolvirea școlii lui Șcetinin? Interviu cu absolventul David (Video)

Răspunsurile date de străin au demonstrat cunoștințe neobișnuit de profunde în domeniul istoriei, filosofiei, religiei, metafizicii, psihologiei, magiei, politicii și altor discipline. Legile și faptele exprimate de el au creat o imagine diferită a lumii, mult mai logică și perfectă decît majoritatea oamenilor. De asemenea, a fost surprinzător faptul că răspunsurile la cele mai variate întrebări au fost date foarte rapid, literalmente în cîteva minute. Acest lucru, desigur, depășea capacitățile unui om de rînd.

Cartea „Revelațiile unui membru al unei familii elitiste” conține atît de multe informații, încît înțelegerea ei poate dura mult timp. În același timp, unele secrete vor rămîne nesoluționate:

• Cine este de fapt străinul misterios?

• În ce scop au primit pămîntenii cunoașterea secretă pînă în acest timp?

• Merită așteptată apariția unui nou insider în 2017 sau în viitorul apropiat?

 

 

 

 

 

 

Источник: konzeptual.ru