Rgu: concept pozitiv de aşezări.

/ Vizionări: 3520

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Rgu În Perm, la iniţiativa preşedintelui Sucursala Regională Perm a rgu Abner Gramolin o reuniune a Consiliului cu privire la casele de rudenie. Potrivit sondajelor, conceptul de astfel de aşezări a atras Permyaks mulţi dintre cei care preferă o viaţă sănătoasă de viaţă rural din zonele metropolitane.

La reuniunea de la bord au participat reprezentanţi ai societăţii civile, mediului academic şi întreprinderile mici. S-au primit cu interes rapoartele de entuziaşti primul care sunt angajate în construcţia de aşezări în teren Permian. "Aceasta este o pozitiv în fiecare sens, şi de a trăi în afara oraşului mult mai plăcută decât în metropolă, schimbarea psihologie" - le-au împărtăşit experienţele.

Ideea de moşii ancestrale este pozitiv, acesta se suprapune complet cu idei de-naştere clădire mică, care este vândut în cadrul proiectului naţional, rezumate la reuniune.

"Vreau să fi reînviat străbune casele ereditare: satin si Uspenka, Vasilevka şi Yurkov, Sidoryata şi Vyatkin este. Experienta in joase construcţie în zonă, ar trebui să reproducă," - a spus Abner Gramolin. El a amintit că, la iniţiativa Prim-vicepremierul Dmitri Medvedev a pregătit modificările la Codul pentru Locuinte, care va încuraja-creştere de construcţie scăzut în Rusia.

Serviciul de presă al Uniunii Teren Rusă, 10 apr 2007
http://www.zemso.ru/news_3874.htm

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137