Rice, contribuie la îmbunătăţirea dietei

/ Vizionări: 4188

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

orez Includerea de orez din dieta de zi cu zi pot reduce riscul de boli cronice de multe, inclusiv diabet zaharat de tip II, boli cardiovasculare şi obezitatea. Consumul de orez, de asemenea, ajută la menţinerea şi sănătoasă dietă echilibrată. Sa observat ca persoanele care mananca mai des orez, mananca multe legume, fructe de mare, carne de pasăre şi produse pentru a obţine mai multe fibre, de acid folic, potasiu si fier. În plus, fanii de orez într-o măsură mai mică, consuma alimente bogate in zaharuri si grasimi saturate.

Rice este fundamentul alimentaţie sănătoasă în Asia şi în Marea Mediterană, spun cercetatorii de la Universitatea din Iowa. Adaosul acestei cereale in dieta ajută la protejarea sănătăţii a bolilor cronice majore şi conduce la o selecţie de produse sănătoase. Figura relativ ieftin produs, astfel încât achiziţionarea sa nu este numai utilă, dar, de asemenea, accesibile alegere, spun experţii.

De revizuire, care a inclus mai mult de 35 de mii de oameni, a arătat că consumatorii primesc dieta orez nu este mai mult de 30% din calorii din grasimi, mananca mai multe produse de cereale, legume si alimente bogate in fibre. Se estimează că oamenii care au consumat în mod regulat de orez, pentru a primi alimente de la 4,5 g / 1 lingurita / zi mai puţin de grăsimi şi 3,3 grame de zahăr mai puţin. Aceste cifre valoarea de minus 54 de calorii pe zi, care va pierde risoedam greutate într-un an, de aproape trei lire sterline.

Potrivit nutritionistii americani, alb şi orez brun este o sursă de glucide complexe sănătoşi, atât de regulate şi utilizarea acesteia ajută la reducerea aportului caloric, ajută la menţinerea greutăţii în condiţii normale şi pentru a proteja organismul împotriva diagnostice cronice majore.

Sursa AMI-TASS