Roşii prăjite, cu usturoi şi brînză

/ Vizionări: 3878

Roşii prăjite, cu usturoi şi brînză

 

Roşii prăjite, cu usturoi şi brînză

 

Ingrediente:

  • 8 roşii,
  • 1 lingură ulei,
  • 2 linguri brânză dată prin răzătoare,
  • 1-2 căţei de usturoi,
  • sare,
  • piper negru măcinat,
  • 2 linguri verdeaţă de mărar şi pătrunjel tocate.

Mod de preparare:

Roşiile se taie în doua, se presară cu sare şi piper, se prăjesc pe o parte şi pe alta (mai întâi cu tăietura în sus, apoi invers). Înainte de a fi servite, se presară cu brân­ză, verdeaţă şi usturoi mărunţit.

Roşiile pot servi drept garnitură pentru carne, scrob sau omletă.

 

 

Sursa: moldovenii.md