Rubarbă

/ Vizionări: 18120

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ревень Rubarbă (Rheum) - plantă frumoasă cu frunze verzi mari pe petioles groasă de culoare roşie - folosite de către om mult timp în urmă. Este pentru aceste petioles, au un gust acru răcoritoare, şi rubarbă este evaluată ca o legumă. Din tulpini de rubarbă face unt, placinte, supe, sosuri, gemuri, jeleuri, deserturi şi chiar vin!

Rubarbă aparţine familiei de rechishnye dl (Polygonaceae), un gen de aproximativ 30 de specii, dintre care unii sunt gradina plante decorative. Rubarbă se întâmplă în Tibet şi nord-vestul Chinei, unde a început să utilizeze ca plantă medicinală. medici din China antică prescris rizomul uscat de rubarbă pentru a reduce de căldură, precum şi o purificare a corpului şi a mijloacelor purgativ. Supravieţuitor menţionează această dată înapoi la 2700 ani. Î.Hr.? Interesant, în reventul vechi cultivate de dragul de muguri, care au fost considerate o delicatesă în partea de nord a Asiei, mănâncă în continuare.

În Europa, rubarbă este folosit ca o cultură culinară numai din secolul al 18-lea.

Noţiunea de rubarbă manca include mai multe specii şi hibrizi de (în principal între palmatum R., officinale R. şi R. rhabarbarum) plantele, care sunt adesea unit sub numele de Rubarbă Cultura (Rheum x cultorum). Cele mai bune soiuri de rubarbă: Canada Roşu, Cherry Red, Crimson Red, MacDonald, Ruby, Valentine (cu petioles roşu), Appleton Forţarea lui, Victoria, Baker's All Season (cu petioles roz-verde).

Pentru a obţine o cultură timpurie a rubarbă el pune o oală mare, nu transmit lumina (sa le numim Cloche - de la capacul franceză, Bell). Acoperirea borcan este deschis, astfel încât frunzele au crescut în afara instalaţiei a primit lumina soarelui. Decurge în acelaşi timp să rămână închise, supus la opărire - ele se întind de licitaţie şi să devină mai. Expulzat astfel rubarbă este gata pentru utilizare mai

Rubarbă în grădină

Ревень

Rubarbă - o la rece a plantelor perene rezistente, care va creşte într-un colţ liniştit şi liniştită din grădină de mai mulţi ani. Rubarbă creşte în colonii mari, care în cele din urmă zaguschaetsya şi a cererii de diviziune.

Rubarbă pot fi cultivate din seminţe, dar este mai bine să cumpere o instalaţie de tineri într-un centru gradina bun sau de a lua o altă rădăcină gradinar cu rinichi de la plante, care este deja un succes fructe şi lung. Divide şi de transplant ar trebui să fie efectuate în sezonul rece, când creşterea plantelor este suspendat.

Rubarbă place soare sau la umbră locaţie şi permeabil solul umed cu un conţinut ridicat de humus. Pentru îngrăşământ poate fi folosit cu generozitate gunoiul de grajd sau compost de gradina primăvara devreme pereprevshy. Excesul de azot duce la vara la înflorirea nedorite. Când floarea săgeţi, acestea ar rupe imediat lângă baza de plante, în cazul în care principalele obiectivul dvs. - aduce în recolta (flori împodobesc, dar slăbi rubarbă). Planta raspunde bine la frunza de humus mulchirovki sau alte materiale organice - mulci ajută la reţinerea de umiditate şi căldură în sol, suprimarea creştere de buruieni. rubarbă Mullchiruya, nu ar trebui să scadă adormit rozeta de frunze (în timpul iernii, dimpotrivă, în ger regiune sunt încurajate pentru a închide socket materiale organice mulchirovochnymi).

rubarbă Harvest poate fi al doilea an de viaţă a plantelor şi a rupt câteva tulpini la începutul verii. În anii următori, în cazul în care planta a adaptat bine la noua locaţie, puteţi recolta pe tot parcursul verii. distilare speciale permite de a primi în primul rând, cele mai gustoase şi tulpini de licitaţie începând cu luna mai (vezi foto). SobirAm culturilor, petioles îngrijit Separati lângă baza de plante. Nu aşteptaţi până când ajunge la grosimea tulpinile lor maximă (petioles dimensiune medie sunt mult mai dulce şi mai gustoasă), şi nu iau mai mult de jumătate din toate tulpinile de plante. Imediat după recoltare tăiat frunze - acestea sunt toxice datorită conţinutului ridicat de acid oxalic! tulpini Rubarbă pot fi stocate pentru o pereche de săptămâni în frigider, dacă acestea sunt puţin o dată bine învelite în plastic.

Пирог из ревня, ревеневый пирог Dacă doriţi să păstraţi rubarbă pentru o lungă perioadă de timp, apoi se spală şi obsushennye tulpini ar trebui să fie tăiat în bucăţi 1-2 cm în lungime, plasate în pungă de plastic închise ermetic şi se păstrează în frigider.

Rubarbă nu este calorii, calorii, dar sunt întotdeauna prezente în alimente gătite din ea, ca şi pentru rambursarea rubarbă acid nevoie de o mulţime de zahăr. Cele mai multe rubarbă este afară din apă (95%). Disponibil în ea în cantităţi mari de calciu, din păcate, nu poate fi complet metabolizat de către organism, deoarece este legat cu acid oxalic.

Un pahar (250 ml) tocat rubarbă prime conţine: *

Calorii (kcal) 26

UI de vitamina A () 122

Proteine, total (g) o

Vitamina C (mg) 10

Grasimi, total (g) 0

Magneziu (mg) 14.5

Carbohidraţi, total (g) 6

Fosfor (mg) 17

Fibre 2

De potasiu (mg) 351

Calciu (mg) 105

Acidul folic (vitamina Q9) litera (g) 8.7

De obicei, rubarbă fierte. După o foarte scurtă de gătit în apă sau (mai bună) pentru o pereche de rubarbă se inmoaie. Unele surse recomandă coaja de la stem. Făcând acest lucru, cu toate acestea, nu neapărat pentru că pielea conţine cea mai mare cantitate de vitamine si nutrienti. Pentru prelucrarea termică a rubarbă, nu folosiţi ustensile de metal, fără un strat protector: acid oxalic reacţionează cu metale şi rubarbă va pierde culoarea roşiatică atractiv.

Britanicii sunt în mod tradiţional adaugă ghimbir revenevye alimentare şi cuişoare, şi americanii, care se numesc reventul a plantelor pentru torte (Pie de plante) - scorţişoară. Ei bine combina rubarbă în deserturi cu căpşuni, mere, zmeură, cireşe sau vişine. Rubarbă poate fi folosit în loc de mere in placinta de mere dvs. preferate. Puteţi adăuga rubarbă în piureuri. Rubarbă sos bine adaptate la fructele de mare, peşte şi carne de pasăre. Aici am prezentat doua reteta simpla pentru rubarbă.

Revenevy Crumbley

Крамбл, Ревень Crumbley - un desert traditional britanic, care este un fruct prajit, acoperite cu aluatul firimituri. gospodinele britanic utilizarea firimituri de-a gata (vezi foto) pe care doriţi să se toarnă doar pe fructe înainte de a trimite un desert in cuptor. Dacă nu puteţi găsi Crumbley (gunoi) in magazin, atunci este un pic să se pregătească. Se amestecă ceaşcă de făină, un praf de sare, zahăr 1 / 2 cana si ¼ ceasca unt sau margarina moale. Flex Pune masa oarecum uscată de mâini, dar genera firimiturile mari

Ai nevoie de:

4 cupe rubarbă proaspete, tăiate în bucăţi 1-2 cm

1 cană zahăr tos

solului cuişoare, ghimbir sau scorţişoară (opţional)

Crumbley (firimiturile de la produse de patiserie)

Крамбл, Ревень

Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Puneţi rubarba într-un vas frumos ignifuge din ceramică sau de sticlă (acesta va fi servit desertul pe masă). Se amestecă cu zahăr şi condimente. Adauga 3 linguri de apă. Top toarna firimiturile şi răspândirea produsului. Pune la cuptor pentru 35 minute sau până la oRoşca nu browned. Servesc mâncare pe masă, desfasurata, lingura pe cani. Nu poate fi Crumbley cu Custard (sos dulce de ou) sau smântână.

Ai nevoie de:

1 kg de rubarbă proaspete, tăiate în bucăţi 1-2 cm

2 +1 / 2 cană zahăr tos

Un pic de ghimbir proaspat ras (se poate utiliza pulbere)

1 / 3 ceasca tocat confiate ghimbir (ghimbir confiate)

rubarbă Pune într-o cratiţă mare non-metalice, adăugaţi ghimbir şi apă, se aduce la punctul de fierbere. Fierbe pe foc mic timp de aproximativ o jumătate de oră, agitând periodic. Apoi a introdus treptat de zahăr şi se fierbe la foc mare, amestecând în mod regulat. Reducerea de energie termică, în cazul în care bulele de gem încep să apară. Când gem incepe sa se ingroase, adăugaţi ghimbir confiate. Dulceata este gata atunci când se ingroasa si scade in volum aproape sa dublat.

* Informaţii despre valoarea nutritivă a rubarbă este dat în conformitate cu Universitatea din Illinois (Universitatea din Illinois)

Sursă