Rulota pe care o poţi pune la bicicletă (+Foto)

rulote

 

Pe măsură ce tot mai mulţi oameni sunt prinşi de valul downshifting-ului, apar tot mai multe opţiuni. Deși această micro-rulotă nu e o casă în sine, cu siguranţă e o opțiune confortabilă pentru excursiile bicicliștilor.

O casă pe roți ca o prezentare mare (+Foto)
O casă pe roți ca o prezentare mare (+Foto)

„Wide Path Camper” e proiectată pentru biciclişti sezonieri şi are ferestre, un pat de 97 x 200 de centimetri, un spaţiu de stocare de 300 de litri şi o zonă de relaxare pentru două persoane. Are chiar şi o masă care poate fi instalată afară, pentru gătit şi mâncat. Toate acestea sunt împachetate într-o unitate pliabilă care cântăreşte 40 de kilograme şi se montează la dimensiunile reale în doar trei minute. Designerii spun că au în minte chiar şi mai multe caracteristici, cum ar fi acoperitoare de soare, celule solare, şi multe altele.

Imaginează-ţi cum ar fi să călătoreşti prin mai multe locuri din ţară cu bicicleta, în spatele căreia să tragi o unitate mică şi uşoară care-ţi permite să dormi confortabil, să mănânci şi să stai să te uiţi noaptea la stele în timp ce traversezi peisajul minunat al ţării.

Aceste micro-rulote vor fi date în producţie în curând, şi vor fi disponibile spre vânzare în vara lui 2015, la un preţ de aproximativ 2500 de dolari. Pre-comenzile se pot face direct la companie.

 

rulote

rulote

rulote

rulote

rulote

rulote

 

Sursa: forum-rulote.com