Rusă Soba: bucatarie cele mai high-tech lume

/ Vizionări: 8422

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fără îndoială, acest bucataria ruseasca. În timp ce Europa medievala a fost suferă de o lipsă de lemne de foc, iar populaţia sa este gata să mangale primitiv, şi chiar incendii deschise pe darurile naturale abundente Rusia a existat aragaz Rusă.

Aceasta este o foarte complicată şi consumatoare de timp în construcţia clădirii a fost o parte obligatorie din fiecare colibă şi aducerea despre câteva mii de caracteristici, precum şi compot mancaruri pregatite la cuptor. Cu soba rus strămoşii noştri aproape nimic prăjit în grăsimi. Ei pur si simplu nu au nevoie. Mare parte din cauza acestui fapt, bucataria ruseasca este considerat unul dintre cele mai sanatoasa din lume.

Rusă cuptor


Cuptorul este de asemenea, aburita, spălată şi tratată. În orice moment, în Rusia exista o modalitate eficace de a trata copiii mai simplu - "copt". baietel pus pe o lopată pâine şi plasat într-un cuptor fierbinte moderat, împreună cu ierburi. Încălzire şi phytoncids inhalare a rapid fapta buna lor.

Cu toate acestea, vizitatorii de peste mări acest lucru a făcut o impresie şocantă. Astfel, 3-5 secole în urmă, în Europa, chinuită de epidemii de boli infecţioase şi păduchilor (păduchi), născut poveşti teribile despre vrajitoare Rusă, copt în cuptoare copiii lor ...

l-navigator.ru