Rusia devine cea mai populară țară din lume

/ Vizionări: 3948

 

Россия становится самой популярной страной мираCu un râs observ încercările de a justifica piraţii de la Greenpeace care au fost reţinuţi. Adică, de ce câinii de pază ai regimului criminal au reţinut pe săracii activiști, deoarece ei sunt pirați doar în mod formal, iar cu adevărat - nişte apărători pașnici și inofensivi ai mediului înconjurător.

 

Umorul constă în faptul că reprezentanţii Greenpeace, de fapt, sunt nişte piraţi, mai înrăiţi şi mai teribili decât omologii lor somalezi.

În general, cum pot fi ecologiștii ?

Există oameni obișnuiți ca mine, care iubesc natura din jur și încearcă să nu-i facă rău, dacă nu este absolut necesar. Strângem resturile după picnicuri, nu aruncăm deșeurile toxice la întâmplare și încercăm să ne comportăm ca nişte oameni educaţi.

Campania «plimbaţi ursul» la Polul Nord
Campania «plimbaţi ursul» la Polul Nord

Exista ecologiştii amatori care parcă "nu sunt de pe această lume" , hrănesc păsările cu carne de porc sacrificat, se şterg cu şerveţele umede "ecologice"

(pentru fabricarea fiecărei se foloseşte câte 20 de litri de apă) și, în general, se joacă în diferite jocuri ecologice inofensive.

La un nivel mai mare se plasează „carnea ecologică obișnuită”, activiștii care participă la diferite acţiuni ridicole ciudate, cum ar fi pulverizarea cu vopsea a femeilor în haine din blănuri. În ciuda iluziei de lipsa de creier, o anumită precauție bestială la acest public totuşi există. De exemplu, n-am auzit niciodată despre ecologiștii curajoşi care ar încerca să toarne vopsea asupra unei bande de biker în geci de piele...

Greenpeace: Agricultura eco, singura soluţie la declinul albinelor
Greenpeace: Agricultura eco, singura soluţie la declinul albinelor

Apoi merg ecologiştii „tâlhari, bandiţi”, de tip cunoscut. Afacerea lor este simplă și directă: ei năvălesc la orice uzină sau orice șantier, iar apoi storc bani pentru încetarea acțiunilor lor. Cu tipii ăștia mai bine să nu te joci - poți fi afectat foarte serios.

Odată un ziarist din Washington a făcut o remarcă care a fost insuficient de măgulitoare despre " ecologiştii" din districtului său. Atunci aceşti nemernici au  adus în casa lui un sconcs mirositor şi au lansat un curent de aer urât mirositor al animalului în priza de aer. Un minut mai târziu, casa a fost complet saturată cu duhoarea: toţi şi toate s-au împuțit.

Ziaristul din cauza mirosului urât a trebuit să se mute să lucreze la distanță, iar soția sa a fost concediată imediat. Fiica a fost bătută la școală de două ori. Pentru a curăța casa ei au cheltuit 50.000 de dolari, care însă nu au ajutat.

Greenpeace despre Amway
Greenpeace despre Amway

Este inutil de menționat că poliția a avut frică să cerceteze cazul dat cu implicarea ecologiştilor, nimeni nu a fost sancționat pentru acest incident.

La cel mai înalt nivel de mafia ecologică, la un nivel, cum ar fi Greenpeace - situația este chiar şi mai rea. Din cauza atacurilor pseudo-ecologice suferă statele întregi.

Exemplul clasic - Lituania și Bulgaria, industria energetică în aceste ţări a fost distrusă de forţele "verzi". Permiteți-mi să vă reamintesc că, UE a apelat la serviciile forţelor verzi pentru a închide în aceste ţări centralele nucleare și a suprima în fașă toate încercările de a promova  o politică cât decât independentă. Apropo, dacă elita ucraineană va reuși să facă acest lucru și va asocia țară la Europa cu drepturile de colonie, ecologiștii vor fi folosiţi pentru a închide centralele nucleare ucrainene.

Şase activiste Greenpeace escaladează cel mai înalt zgîrie-nori din Londra
Şase activiste Greenpeace escaladează cel mai înalt zgîrie-nori din Londra

Cu toate acestea, în urma raidurilor verzi regulate suferă și Europa Centrală, deși într-o măsură mai mică, însă foarte substanțial. Verzii, de asemenea, au dat o lovitură serioasă asupra economiei japoneze, forţând-o să închide toate centralele nucleare.

Singura țară în care verzii acţionează cu precauție sunt Statele Unite. De fapt americanii nu sunt ciupiţi pentru faptul că ei controlează verzii, ci din cauza că cu ei nu trebuie să te cerţi. Verzii respectă puterea și încearcă să evite adversarii puternici.

În cele din urmă, în afara întregului public se plasează ecologiștii adevăraţi: inginerii care lucrează în industrie și sunt implicaţi într-o activitate non-publică plictisitoare: calculează parametrii la sisteme ce filtrează cantitatea substanţelor nocive și tot aşa mai departe. Ecologiştii adevăraţi tratează, de obicei, astfel de activiști verzi cu dispreț și ostilitate, pentru diferite trucuri şi şmecherii.

A venit rândul Rusiei. Desigur, gaşca verde a atacat în mod repetat Rusia şi de multe ori cu succes. Putem ne aminti povestea cu companiile Heineken şi Bonaqua care din anii 90 submină reputația Lacului Baikal sub pretextul apărării acestuia.

Oamenii distrug plantele favorite ale albinelor sălbatice
Oamenii distrug plantele favorite ale albinelor sălbatice

Esența atacurilor comise de verzi asupra Lacului Baikal este destul de simplă. Lacul Baikal este cel mai pur lac de dimensiuni enorme, una dintre cele mai importante comori ale Rusiei. Cu toate acestea, acţiunile verzilor care douăzeci de ani la rând strigă: " Baikalul este dezgustător de murdar, să salvăm Baikalul toxic şi urât mirositor" a pătat reputația regiunii.

Astfel, pentru foarte puțini bani producătorii europeni de apă practic au nimicit  brandul concurent.

Şi închiderea combinatului de celuloză și hârtie situat pe malul Lacului Baikal nu este, de asemenea, atât de simplă. Această întreprindere foarte utilă pentru ţară într-adevăr revarsă substanțele nocive în lac, însă potrivit cercetărilor efectuate, răul adus este minim. Oprirea combinatului va atrage după sine şi stoparea instalațiilor sale de purificare, iar acest lucru ar putea duce la un dezastru ecologic real.

Vei trece treptat la Greenpeace și Arctica. Verzii îndeplinesc comanda politică clară – a prelua Arctica de la Rusia și a trece această regiune sub "control internațional". Un Iuda din rândul înalţilor funcţionari a spus în mod direct:

Este interesant faptul că nimeni nu propune să fie trecut sub controlul internațional Golful Mexic, sau prefectura Fukushima, sau deşerturi de șisturi în Canada. Deși acolo au avut loc dezastre ecologice, pe când în Arctica Rusă astfel de dezastru nu s-a întâmplat. Mai mult, Rusia a investit recent un miliard şi jumătate de ruble pentru a curăța insulele arctice de gunoi.

În general, atunci când nava Greenpeace a încercat să uzurpeze platforma de foraj aparţinută Gazprom-ului, acest lucru a fost o piraterie reală, cu o singura modificare importantă, pirații somalezi sunt doar nişte copii comparativ cu pirații verzi. Și Rusia a procedat cu piraţii destul de blând: nu le-a înecat împreună cu toată echipa, așa cum au făcut francezii în 1985, dar numai i-a arestat.

Desigur, mafia verde instantaneu a recurs la toate resursele sale de relații publice pentru a prezenta ruşii ca monștri care nu au dreptul să rețină pe executanţii preluării ilegale forţate. Greenpeace chiar a cerut ajutor  de la mafia albastră prietenoasă. Olanda  intenționează să depună o cerere împotriva Rusiei la Curtea Internațională de Justiție.

Dar în ultimul deceniu mafia ecologică a supărat cetățenii simpli din ţările în care a învins toleranţa până-ntr-atât, că reputația Rusiei din contra a crescut la înălțimi nebănuite anterior.

 

 

Sursa: fritzmorgen.livejournal.com

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137