Rusia începe să câştige ecoturismului

/ Vizionări: 3646

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

туризм

Veniturile de parcuri naţionale din Rusia de la eco-turismului în 2008 a crescut cu 61% - până 232 milioane ruble. Numărul total de vizitatori pentru parcurile naţionale a crescut în 2008 comparativ cu anul precedent, la 2, 3 ori. Cu toate acestea, spun expertii, în general, concluzie dezamăgitoare: în 75% din parcurile naţionale din Rusia enorm potenţial turistic lor utilizări ineficiente.

Pentru dezvoltarea calitativă a ecologice turismului rus Resurselor Naturale Ministerul consideră că este necesar, în viitorul apropiat, "pentru a dezvolta un program de dezvoltare a turismului pentru fiecare parc naţional, pentru a crea infrastructura de calitate pentru a asigura utilizatorii de servicii şi pentru a dezvolta publicitate şi suportul informaţional de, istorice şi culturale caracteristici naturale ale naturale protejate spaţii special." Pentru a asigura dezvoltarea ecoturismului în parcurile naţionale de către Ministerul a pregătit un proiect de lege de modificare a legii "Cu privire la teritoriile naturale protejate special". Aşa cum se menţionează în documentele de însoţire, acesta va fi menite să asigure o abordare integrată la conservarea şi gestionarea resurselor de agrement, formarea unei "transparente" mecanism pentru dezvoltarea de contracte de închiriere în parcurile naţionale, crearea de condiţii prealabile pentru atragerea de investitori mari sunt capabile să dezvolte turismul şi activităţi recreative în zone mari .

Sursă

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137