Ruşii numesc mosia familiei

/ Vizionări: 6408

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ruşii numesc mosia familiei Prim-vicepremierul Dmitri Medvedev consideră că Rusia ar trebui să construiască locuinţe aşa-numita rudenie. "Aceasta este o pozitiv pentru ţară, şi de a trăi în afara oraşului mult mai plăcută decât în metropolă, schimbarea psihologie" - "a spus Medvedev în timpul unei webcast.

Conferinţă. Medvedev. În conformitate cu primul adjunct al primului ministru, "ideea de moşiile ancestrale este pozitiv, acesta se suprapune complet cu idei de construire a scăzut de creştere, care este vândut în cadrul proiectului naţional", Itar-Tass.
În timpul webcast Medvedev s-au alăturat problema ca aceasta se referă la proiectul de lege cu privire la alocarea pentru fiecare familie pe hectar pentru construirea de case.
Ca un exemplu, Medvedev a dat Belgorod regiune. "Eu, împreună cu guvernatorul a mers la unul din birourile implicate în vânzarea de terenuri, am mituit preţul terenului. Ei au oferit nu de mult mai puţin de un hectar, aproximativ 25 ha, dar preţul terenului în prezent în Rusia este, practic, nu - 10-15 mii ruble, "- schimb de informaţii prim-adjunct prim-ministru. El a subliniat că, prin achiziţionarea unui teren ", timp de cinci ani necesare pentru a construi o casa pe ea şi de trei ani nu pot fi vândute pentru a preveni speculaţiile teren." "Proiect foarte bun" - lăudat Medvedev.

El consideră că casele de rudenie - nu este fantastic pentru dimensiunile si pretul de cazare, este normal ca acasă. " "Experienţa (joase clădire) este, trebuie să ne replica," - a spus curator al proiectelor naţionale. El a reamintit că modificările la Codul pregătit pentru Locuinte, care va încuraja joase de construcţie. Astfel, fondurile prevăzute pentru rezumarea de comunicaţii pe drum - 3,5 miliarde de ruble.

"Scară de o astfel de ţară mare nu ar trebui să se concentreze pe toate suprafeţe mici de teren de mega-oraşe, este mult mai sănătos ţară pentru a dispersa pe teritoriul statului", - a adăugat Medvedev.