Ryan Hickman în vîrstă de 7 ani a devenit fondatorul propriei companii

/ Vizionări: 1310

Ryan Hickman în vîrstă de 7 ani a devenit fondatorul propriei companii

Fiind foarte mic, Ryan Hickman din California SUA avea un hobby – prelucrarea deșeurilor. În prezent, Ryan are 7 ani și hobby-ul lui s-a transformat în propria afacer, ce îi permite băiatului să obțină venituri.

„Cînd fiul nostru avea 3 ani, el era foarte entuziasmat de prelucrarea gunoiului. Lui îi plăcea foarte tare să plaseze sticlele din plastic în instalația de procesare a deșeurilor, relatează Damien, tatăl băiatului. În punctul de recepționare a deșeurilor Ryan primea 2 sau 3 dolari, iar acest lucru l-a entuziasmat atît de mult, încît el a început să-și petreacă timpul liber colectînd gunoi. Fiul chiar și-a cerut voie să meargă la vecini pentru a prelua deșeurile lor”.

Astăzi, după 4 ani, Ryan are propriul proiect „Compania lui Ryan de procesare a deșeurilor”. El deservește 5 raioane, iar clienții lui sînt peste 40 de oameni. Deșeurile colectate sînt sortate în 8 pubele pentru gunoi, amplasate în curtea din spate a casei, iar în fiecare week-end, familia transportă acest gunoi la centrul de utilizare a deșeurilor din California. În cadrul proiectului său, Ryan a procesat deja peste 23 de mii de kg de gunoi. O parte din banii obținuți, băiatul i-a donat în scopuri caritabile, iar cealaltă parte ( aproape $10 000) a fost lăsată pentru studiile lui Ryan la colegiu.