Să oprim atacul Monsanto asupra alimentelor din lume!

/ Vizionări: 3178
Tag-uri: ,

Остановим наступление Монсанто на продовольствие мира!

 

Monsanto își mărește influența în întreaga lume și unul dintre cele mai importante elemente ale acestui proces este construcția fabricii pentru producerea semințelor modificate genetic din Argentina. Sofia Gatica și membri ai comunității ei s-au opus acestui fapt și au suferit bătăi și amenințări cu moartea. Această problemă este urgentă, sprijiniți comunitatea Sofiei pentru a anula planul de construcție a fabricii.

Alimente care ne ucid (Video)
Alimente care ne ucid (Video)

Monsanto produce semințe modificate genetic, care  în combinație cu pesticide toxice, duce la apariția "monoculturilor" distructive - atunci când pe pământ nimic nu crește în afara acestor culturi modificate genetic care năpădesc din ce în ce planeta. Acum Monsanto planifică construcția unei dintre cele mai mari fabrici pentru producerea semințelor modificate genetic în Malvinas.

Sofia, îngrijorată de amenințarea la adresa sănătății umane, care vine direct de la fabrică s-a alăturat protestelor susținute aproximativ de 70 % din locuitori din regiune. Dacă în următoarele zile un milion de membrii noștri se va alătura la protestele rezidenților din Malvin, ei vor putea ridica importanța problemei în cauză în mass-media locală și difuza informații cu privire la apel într-o campanie publicitară, precum și a exercita o presiune asupra Președintelui Argentinei nepopular, pentru a opri construcția fabricii și a sfida încercările Monsanto de a dezvolta industria agrară toxică în Argentina.

Semnați apelul adresat Președintelui Cristina Fernandez de Kirchner, primarului din Cordoba autorităților din Malvin:

    Noi, cetățenii îngrijorați din întreaga lume, vă îndemnăm să opriți imediat planurile Monsanto pentru fondarea în Cordoba a unui mare laborator de semințe modificate genetic, ca să trecem la discuții publice pe această temă cu comunitatea locală. Fabrica și pesticidele care vor fi produse în Cordoba reprezentă o amenințare gravă la adresa sănătății populației locale, precum și privesc omenii de dreptul de a decide ce fel de alimentele ei să produc și să consumă. Guvernul ar trebui să ia măsuri necesare ca politica Argentinei în domeniul OMG să reflecte poziția cetățenilor ei.


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.