Salata din ciupercii de pădure Şampinion (vineţică) cu cotlete din morcov

/ Vizionări: 4458

Salata din ciupercii de pădure Şampinion (vineţică) cu cotlete din morcov

 

Alimente fără cruzime. Noul proiect al Centrului de apărare a drepturilor animalelor „VITA

 

Salata din ciupercii de pădure Şampinion (vineţică) cu cotlete din morcov

Modul de pregătire:

Salata din ciuperci

Curăţaţi ciupercile, adăugaţi-le ceapă tocată, ulei vegetal, sare de mare şi toate ingredientele şi înăbuşiţi-le timp de 10-15 minute. După răcire, pisaţi-le într-un blender, adăugaţi ceapă verde tocată şi mirodenii şi serviţi rece.

Ingrediente pentru 4 porţii:

  • 500 g ciuperci proaspete,
  • 50 g ceapă
  • ulei vegetal
  • sare de mare.

În salată de ciuperci, puteţi să adăugaţi oţet (suc de lămâie), smântână din soia, usturoi şi piper după gust.

Pârjoale din morcov

Daţi morcovii printr-o răzătoare măruntă, adăugaţi griş, condimente, sare de mare şi zahăr după gust. Amestecaţi, formaţi bile aplatizate în formă de cotlete, daţi cotlete prin făină şi prăjiţi-le uşor pe ambele părţi în ulei la un foc mediu (cu capacul inchis).

Ingrediente pentru 4 porţii:

  • 3 morcovi mari
  • jumătate de cească de griş,
  • 3 linguri de făină
  • sare de mare şi condimente după gust.

 

 

 

Sursa cu link pe vita.org.ru