Șampon natural pentru sănătatea părului

/ Vizionări: 3936

Învățăm să ne descurcăm fără șampoanele produse industrial. Totul e din ingrediente naturale, rezultatul este minunat – parcă după SPA salon

Învățăm să ne descurcăm fără șampoanele produse industrial. Totul e din ingrediente naturale, rezultatul este minunat – parcă după SPA salon!

Ingrediente:

1 banană

1 gălbenuș

1 lămîie (sucul)

Am mai adăugat 1 ml D- pantenol și 5 picături de extract de cătină

Cîte 1 fiolă de vitamine B6 și B12

Gata cu informaţii eronate (Video)
Gata cu informaţii eronate (Video)

Timp de 2 săptămîni m-am spălat pe cap cu acest șampon o dată, pe cînd anterior mă spălam de 3 ori pe săptămînă. Efectul m-a șocat!!!! Părul e curat, strălucitor, absolut nu e gras. Singurul dezavantaj – se spală greu.

Modul de preparare:

Banana se curăță și se scoate stratul superior, din lămîie se scurge sucul, iar din ou – gălbenușul. Totul se amestecă cu blenderul. De la mine am mai adăugat D-Pantenol, vitamine și cătină, dar puteți și fără ele. Șamponul se păstrează 2-3 zile în frigider. Eu îl foloseam și ca mască, pe părul uscat pe 30 de minute, apoi îl udam și îl masam. Puteți să-l aplicați și pe părul umed, masați și spălați. 

Dacă crearea unui şampon natural vi se va părea un proces prea împovărător, atunci puteţi folosi gama pentru copii "Viorica".