Sanda Diviricean: Un brand pe care îl cunoaștem foarte bine

/ Vizionări: 1920

Санда Дивиричан: Бренд, который хорошо нам известен (+Фото)

Multe cercetări recente ne confirmă faptul că tot ce consumăm din regiunea în care ne-am născut, are o acțiune mult mai bună și mai benefică asupra organismului nostru. Fie că este vorba de fructele sau legumele noastre, mierea sau plantele crescute la noi. Tot cu ce sîntem obișnuiți de la naștere, organismul nostru asimilează mai ușor. Dar deseori uităm acest lucru și ne lăsăm furați de etichete, de poze glamuroase din reviste. Se întîmplă să uităm de bogăția regiunii în care trăim și nu beneficiem de ceea ce ne poate oferi mai bun și mai sănătos.

În urmă cu ceva timp am fost într-o vizită la o bună prietenă din România, care îmi povestea foarte entuziasmată despre cîteva produse cosmetice pe care le-a descoperit la noi, în Moldova. Se referea la Viorica-Cosmetic, un brand pe care noi îl cunoaștem foarte bine.

Tendință în lumea modei: îmbrăcăminte organică
Tendință în lumea modei: îmbrăcăminte organică

Cunoșteam cîteva dintre produsele tradiționale de la Viorica, pe care le-am utilizat, dar pe cele descrise de prietena mea nu le știam, produse mai noi din gama Cosmeplant și Flovio. În componența acestor cosmetice intră o mulțime de plante și uleiuri naturale, crescute în zone ecologice de la noi din țară, adaosul chimic este minim, incomparabil cu marea majoritate a produselor din străinătate. Mirosul, textura, totul e bine echilibrat. Vă recomand să le încercați și să-mi scrieți cum vi se par. Din produsele pe care le-am încercat, cel mai mult mi-au plăcut cele din gama Flovio pentru îngrijirea tenului, dar și crema de zi de la Cosmeplant.

Am fost încîntată de ele, ceea ce m-a determinat să fac un parteneriat cu Viorica-Cosmetic, să le promovez produsele în activitățile mele, inclusiv printr-o colaborare în cadrul cursului Renașterea femeii.

Mă bucură acest parteneriat pentru frumusețe, mă bucur să pot confirma și în acest mod că la noi se produc lucruri de calitate. Astăzi, cînd lumea se orientează spre tot ce e mai natural, mai bio, mai încărcat de energia pămîntului, noi sîntem cei avantajați. Avem totul acasă, avem produse naturale, putem profita de calitate bună, preț accesibil și varietate.

Prima recoltă de mușețel și gălbenele pe plantațiile „Viorica-Cosmetic” (FOTO, VIDEO)
Prima recoltă de mușețel și gălbenele pe plantațiile „Viorica-Cosmetic” (FOTO, VIDEO)

Și pentru că vreau ca cititoarele blogului meu să fie cele mai frumoase, împreună cu Viorica vom oferi două seturi de cosmetice Flovio și două seturi Cosmeplant, prin tragere la sorți. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pînă pe data de 15 octombrie adresa de email în rubrica „abonare la blog” (o găsiți în partea din stînga a meniului sau dacă intrați de pe mobil, apăsați butonul meniu și o să vedeți căsuța unde vă puteți înregistra emailul, dacă derulați puțin în jos). Este important ca emailul să fie trecut corect, pentru că acolo urmează să primiți detalii, în cazul în care ați cîștigat aceste premii la tragerea la sorți. După ce ați introdus emailul, veți primi un mesaj de confirmare și vi se va cere să apsați un link pentru a aproba înregistrarea. În cazul în care sînteți printre cîștigători, veți primi un mail cu detalii legate de modalitatea de a intra în posesia premiului.

 

Sursa: Viorica.md